حقایق بسیاری درباره شکلات وجود دارد که شاید کمتر کسی آنها را بداند در این مقاله برخی از آنها را به شما معرفی می کنیم.
خرما یک خوردنی مغذی است که گرسنگی را زود از بین میبرد و در عین حال برای آن دسته از آدمهایی که به شیرینیها علاقهمند هستند، انتخاب خوبی است.
نارنگی علاوه بر خاصیت اشتهاآوری از جمله میوه هایی است که برای قلب و معده مقوی بوده و به عنوان یک اشتها آور طبیعی برای بیماران کم اشتها و افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند، تجویز می شود. دکتر رضا حشمت درمانگر طب سنتی چین درباره خواص درمانی این میوه زمستانی جزئیات بیشتری را با خوانندگان در میان می گذارد
۱٫ خستگی ناشی از تمرین های ورزشی
یکی از اولین نوبرانه های بهاری که زود سر و کله اش پیدا می شود توت فرنگی است. البته توت فرنگی های گلخانه ای در سایر فصول سرد سال هم در بازار پیدا می شوند که اندازه درشت تری هم دارند. با این وجود توت فرنگی هایی که در فضای آزاد و در شرایط طبیعی رشد می کنند و فصل بهار در میوه فروشی ها دیده می شوند، طعم و مزه شان بهتر است و البته برای سلامتی شما مزایای زیادی دارند.
قهوه و چای از نوشیدنیهای مرسوم در میان مردم بسیاری از کشورها هستند. مطالعههای فراوانی در مورد خواص آنها انجام شده است و باورهای درست و غلط زیادی دربارهشان وجود دارد.
تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می کرد، یک سبد پر از انواع سبزی های تازه به همراه پیازچه و تربچه نقلی قرمزرنگی بود که همچون گل جلوه می کرد؛ سبزی هایی که اشتهای افراد را برمی انگیخت و میل به خوردن غذا را دوچندان می کرد، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
مغز دانههای گیاهی مواد غذایی بسیار مفیدی هستند که برای سلامتی افراد نه تنها مفید بلکه ضروری هم هستند.
آدامس مشهورترین جویدنی دنیاست. طرفداران پروپاقرص آن جوانان بوده و زنان بیشتر از مردان آن را میجوند البته مشتری اصلی آدامسهای بادکنکی، جرقهای، عسلی و آدامسهایی که در دسته آبنباتها قرار دارد، کودکان و نوجوانان هستند.
به خاطر عادی بودنش، بی تفاوت از کنارش عبور نکنید، منظورمان سیب است. شاید یک میوه دم دستی باشد که در هر فصل به راحتی می توان آن را پیدا کرد اما خاصیت هایش آنقدر زیاد هست که هیچ گاه نباید همیشه در دسترس بودنش را تحت تاثیر قرار دهد. خاستگاه اصلی سیب بنابر تحقیقات مورخان، مناطق سردسیر شمال اروپا بوده است. اگر گذری کوتاه بر تاریخ داشته باشید متوجه می شوید که سیب از دیرباز در تمدن بشر به چشم آمده. قصه ها و حکایت های فراوانی در وصف سیب وجود دارد که بارهاوبارها به گوش همه ما خورده است.
تعداد صفحات : 28