طرز تهیه ترافل شکلاتی پرتقالی در ادامه مطلب
مواد لازم:
مرباي پوست پرتقال خرد شده 125 گرم
آب پرتقال 2
شكلات سياه آب شده 150 گرم
كيك شكلاتي خرد شده 150 گرم
پودر كاكائو براي تزيين به ميزان لازم
طرز تهيه:
مرباي پوست پرتقال و آب پرتقال را با هم مخلوط كنيد شكلات آب شده و كيك خرد شده را با هم مخلوط كرده بامواد قبلي تركيب كندي و در يخچال بگذاريد تا فرم بگيرد سپس از مواد به اندازه يك قاشق چايخوري برداشته و در دست گرد كنيد داخل سيني بچينيد مجددا در يخچال به مدت تقريباً 4 ساعت قرار دهيد و قبل از وصل كردن خلال چوبي در پودر كاكائو بغلطانيد.
طرز تهيه درخت شكلاتي:
براي آماده كردن درخت شكلاتي به يك كيك كرهاي به شكل گلدان كه ميتوانيد از انواع كوئيك ميكسهايي كه در شمارههاي قبل آموزش داده شده در قالب شارلوت استفاده كنيد. مقداري به خمير تزييني خوراكي مورد نياز است كه ميتوانيد از خمير مارزيپان يا فوندانت و يا خمير شكلات استفاده نماييد و همچنين تكهاي چوب كه به عنوان ساقه استفاده ميشود و در نهايت مقداري برگ طبيعي رز كه براي شكلاتي كردن و پر كردن داخل گلدان مورد نياز است. در ابتداي كار مقداري اسفنج را به شكل نسبتاً گردو در آوريد و روي آن را با خمير تزييني بپوشانيد. ديواره كيك را نيز ميتوانيد در صورت تمايل با خمير پوشش داده و يا به صورت ساده استفاده كنيد. تكه چوب صافي را كه براي ساقه استفاده ميشود را نيز با خمير و يا در صورت تمايل با روبان پوشانده در مركز كيك فرو كنيد سپس اسفنج پوشش داده شده از خمير را نيز در مركز چوب فرو كنيد ترايفلهاي آماده در چوب خلال فرو كرده و داخل اسفنج با تركيب رنگي متفاوت بچينيد. برگهاي رز شكلاتي را روي سطح كيك با مقداري شكلات مايع بچسبانيد درخت شكلاتي آماده است اين درخت را ميتوانيد براي مدت طولاني استفاده كنيد.
منبع: hashpazi.ir