الگوی غذا خوردن شما چگونه است؟ سفره غذای خود را بر اساس یافته های جدید تغذیه ای و نظر متخصصان تغذیه می چینید یا باورهای قدیمی والدینتان در خورد و خوراک شما تاثیر دارند؟ دکتر فولر، نویسنده کتاب «از رژیم غذایی مادرتان پیروی نکنید»، معتقد است…
هنگامی که مادری خوراندن غذاهای جامد را به فرزندش شروع می کند، در تمام طول روز تب و تاب این را دارد که کدام خوراکی ها برای دلبندش دلچسب ترند و در رشد و سلامت او نقش مهم تری دارند.
وقتی درِ منزل را باز کردم و دیدم که با چشم های اشک آلود، بغل پدرش نشسته و بین هق هق هایش، مدام، تکرار می کند که «من نمی خوام هیچ کسی رو بخورم!» حسابی نگران شدم. همسرم، در پاسخ به نگاه های نگران و سوال های شتاب زده من، تعریف کرد که «بردیا»، دوست صمیمی پسرم در مهدکودک، به او گفته که خیلی بی رحم است که گوشت می خورد؛ چون «ببعی ها گناهی ندارن که ما می کشیم شون و ازشون غذا می خوریم» و بعد هم با پسرم قهر کرده تا انتقام همه گوشفندها و مرغ ها را گرفته باشد.
دوران بارداری یکی از حساس ترین مراحل زندگی زنان محسوب می شود. در این دوران از هر گوشه و کناری به خانم های باردار توصیه هایی می شود که چه بخورند و چه نخورند. دوستان و اعضای خانواده هم احساس مسئولیت می کنند و همیشه سفارش هایی دارند که چه میوه هایی را بخورید و کدام ها را نخورید. خود مادران باردار هم نگران این هستند که چه میوه هایی را در این دوران بخورند که برای خودشان و جنین مفید باشد، از چه میوه هایی پرهیز کنند و می خواهند بفهمند به چه میوه های خاصی حساسیت دارند.
این روزها با افراد زیادی روبهرو میشویم که ساعتهای متمادی چشم در صفحه کامپیوتر دوختهاند و حتی به بهانه مهمانیرفتن یا شرکت در جلسهای مهم هم حاضر نیستند لحظهای از جادوی دیجیتال چشم بردارند. البته برای اثبات چنین معضل رو به گسترشی نباید راه دور رفت، چراکه تب بهروزبودن و دسترسی دائم به اطلاعات و تصاویر باعث شده تا حتی خود ما هم به نوعی پیوستگی عمیق با اینترنت و دنیای مجازی داشته باشیم.
اخیرا دانشمندان دریافتند قرار گرفتن به مدت پنج دقیقه در معرض دود سیگار می تواند خطرناک باشد و سالیانه عده ی زیادی غیر سیگاری اعم از مادران باردار، کودکان و نوزادانی که هنوز متولد نشده اند، بر اثر بیماری های ناشی از سیگار و دود سیگار در معرض خطر قرار می گیرند و یا جان خود را از دست می دهند.
نتایج یک مطالعه که به تازگی انجام شده است، نشان می دهد که دود سیگار موجب تولید مقادیر بیش از حدی از دو پروتئین می شود که تولید آنها در بدن موجب شکستن استخوان ها و یا همان پوکی استخوان می شود.
بسیاری از افراد سیگاری، چندین بار سعی میکنند تا سیگار را ترک کنند و بالاخره موفق میشوند. باید خود فرد به خودش قول دهد که سیگار را ترک کند و پایبند قولی که داده، بماند.
سیگار در مدت کوتاهی باعث زردشدن دندان ها می شود. خمیردندان های مخصوص افراد سیگاری در بازار وجود دارد که حاوی مواد ساینده بیشتری نسبت به خمیردندان های معمولی است. اما باید توجه داشت که اثر این خمیردندان ها موقتی بوده و درمان قطعی این بدرنگی دندان ها، ترک سیگار است.
تعداد صفحات : 28