loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 2995 سه شنبه 26 آذر 1392 نظرات (1)

آموزشی ها

زمانی که بیماری در بیمارستان یا مرکز درمانی بستری شده و تحت درمان قرار می‌گیرد و پرستاران اقدام به کنترل دمای بدن، فشارخون و وزن او می‌کنند گاهی ممکن است در آخرین مرحله از بیمار بخواهند که جوراب‌های خود را از پاهایش خارج کند.
در مواقعی که وضعیت سلامت فرد کنترل می‌شود ممکن است اشتباه بزرگی اتفاق افتد. بروز یک تغییر در پاها چه روی پوست و چه روی ناخن‌ها می‌تواند اولین نشانه از یک مشکل جدی باشد که اگر به موقع تشخیص داده شود زندگی فرد نجات پیدا می‌کند.

شکیبا بازدید : 1549 پنجشنبه 30 آبان 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

با فرا رسیدن فصل سرما دوباره بیماری‌های مربوط به این فصل اهمیت پیدا می‌کند. یکی از این بیماری‌ها، آسیب به اندام‌های انتهایی مثل انگشتان پاها، دست‌ها، بینی و گوش است.
یکی از روش های دفاعی بدن انسان در مقابله با سرمای محیط این است که رگ های محیطی تنگ می شود تا حرارت بدن حفظ شود.
برای جلوگیری از آسیب اندام های انتهایی هر چند دقیقه یکبار رگ ها باز می شود تا خون جریان یابد و دوباره بسته می شود.

شکیبا بازدید : 1603 چهارشنبه 29 آبان 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

یک جراح کلیه و مجاری ادراری گفت: وجود درد شدید در قسمت بالایی کمر و درد یک طرفه خصوصا اگر همراه با تب و مشکلات ادراری باشد، می تواند نشان دهنده درد واقعی کلیه‌ها باشد.
دکتر سیمین وحیدی با اشاره به اینکه درد کلیه در اثر عفونت کلیه یا آسیب رسیدن به آن ایجاد می‌شود، گفت: اگر پشت یا پهلوی فردی آسیب ببیند مثل برخورد ضربه، افراد تصور می‌کنند که کلیه‌هایشان درد می‌کند اما اغلب اوقات اینطور نیست و کلیه‌ها مشکلی ندارند.

شکیبا بازدید : 2157 جمعه 17 آبان 1392 نظرات (1)

آموزشی ها

نشانه هاي اختلال قامت کدامند!
 
چون طناب نخاعی حامل پیغامهای حسی و حرکتی بدن است در صورت آسیب رسیدن به آن، این ارتباط ممکن است صدمه دیده و می‌تواند منجر به از دست دادن یا تغییر حس، ایجاد درد و ضعف حرکتی شود.
 
منظور از این آسیب ، صدمه  مکانیکی  به ستون فقرات و یا دیگر اجزای ستون فقرات شامل نخاع ،پرده های نخاعی و عروق و اعصاب نخاعی است .
 
استخوان های ستون فقرات از مهم ترین استخوان های بدن به شمار می روند زیرا این مهره ها، كانال نخاعی را دربرمی گیرند كه نخاع و ریشه های عصبی در آن قرار دارد.

شکیبا بازدید : 2199 جمعه 17 آبان 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

معمولاً افراد بعد از بروز علایمی مانند بی حسی و سوزن شدن دست و پا و یا از دست دادن تعادل به پزشک مراجعه می کنند و با انجام آزمایش و معاینه متوجه می شوند که به بیماری MS مبتلا شده اند.
در این مطلب به علایمی که می تواند نشانه ای از این بیماری باشد اشاره می کنیم.

شکیبا بازدید : 2269 جمعه 10 آبان 1392 نظرات (1)

آموزشی ها

گاه واژه هایی بین مردم رایج می شود که معادل علمی دقیق ندارد، ولی رایج شده است و مرتب به کار برده می شود. دیابت عصبی یکی از این موارد است؛ واقعیت این است که از نظر علم پزشکی واژه ای به این نام وجود ندارد، ولی به دلیل کاربرد زیاد بین مردم سعی خواهیم کرد در این مطلب معادل علمی دیابت عصبی را شرح دهیم.

شکیبا بازدید : 2263 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

سرطان ریه یکی از شناخته‌شده‌ترین و خطرناک‌ترین سرطان‌هاست که سالانه تعداد زیادی از مردم به آن مبتلا می‌شوند. از طرفی، این سرطان با مصرف دخانیات ارتباط تنگاتنگی دارد؛ به طوری که تقریبا 80 درصد از موارد سرطان ریه به استعمال قلیان، پیپ و سیگار مربوط است.
اما ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که کدام یک از محصولات دخانیات خطرناک‌ترند و احتمال ابتلا به این سرطان را بیشتر می‌کنند؟
برای پاسخ به این سوال، گفت‌وگوی ما را با دکتر محمدرضا معدنی، معاون اجرایی جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران، بخوانید.

شکیبا بازدید : 1961 سه شنبه 07 آبان 1392 نظرات (1)

آموزشی ها

مصرف دخانيات كه عامل10 % كل مرگ و مير در بزرگسالان است- مهمترين علت مرگ قابل پيشگيري در جهان است و همه ساله موجب مرگ5/4 ميليون تن در جهان شده و پيش بيني مي شود كه اين تعداد تا سال2030 به8/3 ميليون تن برسد. چندي پيش سازمان بهداشت جهانيWHO()،در متني7 صفحه اي ضمن برشمردن مضرات و خطرات استفاده از قليان اعلام كرده است: قليان جايگزين سالمي براي سيگار نيستWHO. در گزارش خود، كشورها را به تحريم مصرف دخانيات در مكانهاي عمومي ترغيب كرده و تاكيد كرده است كه برخلاف باورهاي باستاني و اعتقاد عمومي، دودي كه از قليان خارج مي شود حاوي مواد مسموم متعددي است كه از جمله عوامل شناخته شده ايجاد سرطان، بيماريهاي قلبي و امراض ديگر هستند.

شکیبا بازدید : 4549 پنجشنبه 31 مرداد 1392 نظرات (1)

آموزشی ها

اگر چرخه ی قاعدگی شما گه گاهی نامنظم می شود ، احتمالاً مسئله ی چندان بزرگی نیست. اما آیا میدانید چه زمان باید نگران این موضوع شوید؟ چرخه ی قاعدگی همواره مثل ساعت دقیق نیست . برای برخی بانوان این چرخه دقیقاً طبق برنامه 28 روزه و برای برخی دیگر اصلاً قابل پیش بینی نیست.حداقل 30 درصد بانوان در طول دوران باروری ، پریود های نامنظم دارند. به گفته ی پروفسور امی آتری ، متخصص زنان و زایمان و علوم تولید مثل دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو ، معمولاً پریود نامنظم  خود بخود، مشکل محسوب نمی شود بلکه خود، نشانگر عوارض یک بیماری است.

تعداد صفحات : 10

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 545
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 1,558
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 11,622
  • بازدید ماه : 21,642
  • بازدید سال : 110,520
  • بازدید کلی : 17,184,749
  • تبلیغات