ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است. یکی از میوه های پاییزی ازگیل است و به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه ترشی ازگیل را ذکر کرده ایم.
درباره
آشپزی , انواع ترشی ,
درباره
آشپزی , انواع ترشی ,
درباره
آشپزی , انواع ترشی ,
درباره
انواع ترشی ,
درباره
آشپزی , انواع ترشی ,
ترشی از چاشنی های بسیار معروف است که بیشتر خانواده های ایرانی ، از آن در کنار برخی غذاهای سنتی نظیر آبگوشت ، لوبیا پلو ، دمپختک و غیره استفاده میکنند و از طعم دلچسب آن لذت میبرند . شما نیز می توانید این چاشنی معروف و پرفایده را درست کنید و از طعم آن در کنار انواع غذاهای سنتی لذت ببرید.
درباره
آشپزی , انواع ترشی ,
درباره
آشپزی , انواع ترشی ,
درباره
آشپزی , انواع ترشی ,
مواد لازم
بادمجان : یک کیلو
سبزی معطر پاک کرده : نیم کیلو
فلفل دلمه ی سبز : یک عدد
فلفل دلمه ی قرمز : یک عدد
سیر رنده شده : یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز : 50 گرم
هویج : 3 عدد
کلم پیچ سفید : 250 گرم
سرکه : یک کیلو
ادویه ی ترشی : یک قاشق سوپ خوری
نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری
پونه ی خشک : یک قاشق غذاخوری
زرد چوبه : یک قاشق مرباخوری
درباره
آشپزی , انواع ترشی ,
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
آرشیو
آمار سایت