loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 4471 دوشنبه 13 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی هاطرز تهیه کاپ کیک شکلاتی نارگیلی

مواد لازم:
كره 125 گرم
شكر 125 گرم
تخم‌مرغ 2 عدد، زده
اسانس بادام 3 قطره
پودر بادام 1 قاشق سوپخوري
آرد 125 گرم
بيكينگ‌پودر 1 قاشق چايخوري
پودر كاكائو 40 گرم


مواد رويه:
مارمالاد زردآلو 5 قاشق سوپخوري
آب پرتقال 1 قاشق سوپخوري
پودر نارگيل 50 گرم


طرز تهيه:
فر را روي حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. قالب‌هاي كيك كوچك را چرب كرده، داخل سيني چيده و كنار بگذاريد. كره و شكر را با همزن برقي بزنيد و تخم‌مرغ را به تدريج اضافه كنيد، سپس اسانس بادام و پودر بادام را اضافه كنيد. آرد را الك كرده و به همراه پودر كاكائو و بيكينگ‌پودر به مواد فوق اضافه كرده، تركيب كنيد. مواد آماده را داخل قالب‌هاي چرب شده آماده بريزيد، به طوري‌كه نيمي از قالب را پر كند. سيني را به مدت 20 دقيقه درون فر قرار دهيد تا كيك‌ها پخته شود، سپس از فر خارج كرده و بعد از 10 دقيقه از قالب جدا كنيد. با مخلوط مارمالاد زردآلو و آب‌پرتقال گرم شده برس بزنيد و داخل پودر نارگيل بغلتانيد. در صورت تمايل يك تكه شكلات سكه‌اي روي هر كدام از كيك‌ها بگذاريد.

منبع: http://hashpazi.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 549
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 1,598
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 11,662
  • بازدید ماه : 21,682
  • بازدید سال : 110,560
  • بازدید کلی : 17,184,789
  • تبلیغات