loading...
آموزشی ها
پیمان بازدید : 5241 یکشنبه 14 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

سینه مرغ مكعبی شده را در ظرفی ریخته با چند قاشق سركه،روغن زیتون ،سیر نرم شده،2 قاشق غذاخوری سس سویا ،2 قاشق غذاخوری سس كچاپ و نمك...

مواد لازم 

كاهو ریز شده=2 لیوان
فلفل دلمه سبز مكعبی شده=2 عدد
گوجه فرنگی خلال شده=2 عدد
پنیر چدار ورقه ای=به مقدار لازم
سینه مرغ مكعبی شده=1 عدد
ادویه مخلوط=1 قاشق مرباخوری
قرص طعم دهنده مگی=1 عدد
روغن=به مقدار لازم
پیاز ریز شده=2 عدد
نان فرانسوی بلند=به مقدار لازم
سس مایونز=به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. سینه مرغ مكعبی شده را در ظرفی ریخته با چند قاشق سركه،روغن زیتون ، سیر نرم شده ،2 قاشق غذاخوری سس سویا ،2 قاشق غذاخوری سس كچاپ و نمك و فلفل مخلوط كرده به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا مواد جذب مرغ شود.
2. روغن را در ماهیتابه ریخته سپس پیاز ریز شده را در روغن سرخ كنید تا زمانیكه طلایی رنگ شود.
3. مرغ را به پیاز اضافه كرده هم بزنید تا  كمی تغییر رنگ دهد سپس فلفل دلمه را به مرغ اضافه كرده مواد را هم بزنید.
4. قرص طعم دهنده را به همراه ادویه مخلوط به مواد اضافه كرده هم بزنید تا زمانیكه مرغ كاملا بپزد و روی آن كمی برشته شود.
5. لای هر كدام از نانها را باز كرده كمی سس مایونز بكشید سپس داخل نانها را ابتدا با كاهو ریز شده سپس با مرغ،گوجه فرنگی پر كرده و روی مواد را با پنیر ورقه ای بپوشانید.
6. نانها را در آلومینیوم پیچیده اطراف آن را بسته سپس به مدت 5 الی 10 دقیقه در فر بگذارید تا گرم شوند و پنیرها كمی ذوب شوند.
7. نانها را می توانید پس از خارج كردن از فر با كارد از وسط برش داده و میل كنید.
(دستور انحصاری آشپزآنلاین)

 

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 509
  • آی پی دیروز : 622
  • بازدید امروز : 2,087
  • باردید دیروز : 2,636
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 27,171
  • بازدید ماه : 27,171
  • بازدید سال : 448,214
  • بازدید کلی : 16,898,667
  • تبلیغات