مواد لازم:
زيتون گوشتدار 500 گرم
مغز گردو 200 گرم
نعنا، خالواش و چوچاق يك تا يك و نيم قاشق غذاخوري (بايد مقدار چوچاق كمي بيشتر باشد)
سير 1 يا 2 حبه
نمك و گلپر مقداري
آب انار ترش و تازه 1 ليوان
طرز تهيه:
هستههاي زيتون را در بياوريد. مغز گردو را بساييد. سبزيها را پاك كنيد، بشوييد و بگذاريد آبش كاملاً برود و بعد آنها را نيز بساييد.زيتون، سبزي، سير و مغز گردوي ساييده را با هم مخلوط كنيد و به آن نمك و گلپر بزنيد. آب انار را كمكم به مخلوط اضافه كنيد و تمام مواد را هم بزنيد، ولي دقت كنيد زياد شل نشود. اگر از طعم مَلَس (ميخوش و ترش، شيرين) خوشتان ميآيد ميتوانيد يك انار شيرين را نيز آب بگيريد و با آب انار ترش داخل مخلوط بريزيد. در اين صورت باز هم نبايد مقدار آب انار ترش و شيرين از يك ليوان بيشتر باشد.
نكته: چوچاق نوعي سبزي محلي است.
منبع:http://hashpazi.ir