loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 2317 جمعه 01 آذر 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت مربای آلوئه ورا

مواد لازم:
 



 آلوئه ورا تازه پوست گرفته و خردشده
 
 یک کیلوگرم
 


 شکر
 
 یک کیلوگرم
 


 آب
 
 ۷۰۰ گرم
 


 اسانس آلوئه ورا
 
 ۲ قطره
 


 آبلیموی تازه
 
 یک قاشق غذاخوری
 


روش تهیه:


۱ – آلوورا را پوست بگیرید و ژل‌های وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبه‌ای خرد کنید.


۲ – آلوورای خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید.


۳ – بعد از اینکه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و ۲۰۰ گرم از شکر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید ترکیب شکر و آلوورا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.


۴ – ترکیب شکر و آلوورا را روی حرارت بالا قرار‌دهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر بجوشد.


۵ – ۸۰۰ گرم باقیمانده از شکر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و ۷۰۰ گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.


۶ – سپس ترکیب آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا زمانی که به نقطه جوش برسد.


۷ – هنگام جوشیدن کف شکر سطح آب می‌آید که باید آنها را با یک قاشق بردارید.


۸ – حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت همین‌طور بجوشد.


۹ – وقتی که ترکیب کمی غلیظ شد آلوورا و شکری را که قبلا پخته‌‌اید روی شربت بریزید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه کنید.


۱۰ – مربای شما آماده است فقط اجازه دهید که کاملا خنک شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه کنید.

نکته:
اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا کنید می‌توانید وانیل را جایگزین آن کنید.

منبع : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 513
  • آی پی دیروز : 531
  • بازدید امروز : 2,622
  • باردید دیروز : 11,008
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 25,739
  • بازدید ماه : 61,331
  • بازدید سال : 293,558
  • بازدید کلی : 16,744,011
  • تبلیغات