طرز تهیه کباب قفقازی با ماهی
مواد لازم برای چهار نفر
ماهی بدون استخوان ۵/۱ کیلو گرم
میگو ۱ کیلوگرم
پیاز خرد شده ۲۵۰ گرم
سیر رنده شده ۴ حبه
زعفران دم شده ۳ قاشق سوپخوری
ماست یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آبلیمو و آب نارنج نصف پیمانه از هر کدام
ابتدا سس را آماده کنید، به این ترتیب که پیاز و سیر خرد شده را داخل ظرفی ریخته و زعفران و ماست را نیز به آنها اضافه کرده و هم بزنید. سپس روغن مایع، آبلیـمو،آب نارنـج، نمک و فلفل را به مواد قبلی افزوده و خوب مخلوط کنید. ماهی را به قطعات ۴ در ۴ سانتیمتر برش زده در این سس قرار دهید همچنین میگوها را بعد از تمیز کردن و شستن به این سس اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و بگذارید ۳ تا ۴ ساعت داخل این سس بماند. آن گاه قطعات ماهی و میگو را بصورت یک در میان به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید و در سینی قرار دهید و اطرافش را با زیتون، شوید، فلفل دلمه ای و پیاز تزئین نمایید.
منبع: iranvij.ir