loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 4852 پنجشنبه 13 تیر 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت کیک گردویی

مواد اولیه :
 



 تخم‌ مرغ
 
 سه عدد
 



 كره
 
 دو قاشق سوپخوري
 



 روغن و ارده
 
 از هر کدام نصف پيمانه
 



 بيكينگ‌ پودر
 
 يك قاشق چايخوري
 


 شيره انگور و گردو خرد شده
 
 از هر کدام يك پيمانه
 




وانيل
 
1/4 قاشق چايخوري
 

 



آرد
 
دو پيمانه
 


طرز تهيه:
اصولا كيك گردويي از آن دست شيريني‌هاي مقوي مي‌باشد كه وقتي ميل كنيد، انرژي‌تان چند برابر مي‌شود و ممكن است زورتان آنقدر زياد شود كه با مشت به ديوار بكوبيد، حالا حساب كنيد كه كيك گردويي را با ارده و شيره انگور ميل كنيد. انرژي‌تان مي‌شود صد برابر، ديگر كسي جلودارتان نيست، بگذريم.
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند. سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. بعد شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم. نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط مي‌كنيم و در قالب چرب‌شده ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را مي‌ريزيم و در فر از قبل گرم‌شده با دماي 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 40 الي 45 دقيقه قرار مي‌دهيم.
 
منبع : sooran.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 572
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 2,003
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 12,067
  • بازدید ماه : 22,087
  • بازدید سال : 110,965
  • بازدید کلی : 17,185,194
  • تبلیغات