مواد لازم:
آب گوشت: 5 پیمانه سس سفید: 2پیمانه هویج رنده شده:3 عدد کرفس با جعفری خرد شده:3 ق س نمک و فلفل:به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سس سفید آرد: 4 ق س کره:75 گرم شیر:2 پیمانه
آرد را در ظرفی ریخته و شیر را کم کم به آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا در شیر حل شود.سپس روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود ان گاه کره را داخل سس میریزیم و بعد از 2 جوش از روی گاز بر میداریم.حالا سس سفید ما اماده است.سس سفید و اب گوشت را مخلوط کرده و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و کمی نمک و فلفل میزنیم و در ظرف کشیده و کمی جعفری خرد شده روی ان میریزیم
منبع : آشپزآنلاین