loading...
آموزشی ها
پارسا بازدید : 2421 شنبه 30 دی 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

آدانا کباب خویشاوند نزدیك كباب كوبیده است به همان نرمی و لطافت، تنها با یكی، دو تغییر كوچك در مواد اولیه. اگر گذرتان به استانبول افتاد در كوچه‌های منتهی به خیابان استقلال، به یادماندنی‌ترین آدانا كباب‌های زندگی‌تان را نوش‌جان خواهید كرد.در ادامه به طرز تهیه و نکات تهیه آن می پردازیم.

مواد لازم برای 8 سیخ:

  •  گوشت: یک کیلوگرم
  •  پیاز رنده شده و آب گرفته: 200 گرم
  •  نمک: 15 گرم
  •  فلفل دلمه‌ای قرمز: یك عدد نگینی
  •  زیره سبز: یك قاشق چای‌خوری
  •  پودر پاپریكا: یك قاشق غذاخوری

روش تهیه:


گوشت، پیاز و نمک را مخلوط کرده و ورز دهید تا چسبناک شود، سپس باقی مواد را مخلوط کرده و حداقل نیم‌ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. هر 120 گرم مایه کباب را به یک سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.

نکات:

1 - گاهی در آدانا كباب، یكی، دو حبه سیر رنده شده اضافه می‌شود.


2 - آدانا كباب از كوبیده ایرانی بزرگ‌تر است و مقدار بیشتری گوشت به سیخ كشیده می‌شود.


3 - نوعی رب از فلفل قرمز شیرین در تركیه تهیه می‌شود كه اگر در دسترس‌تان بود، یك قاشق غذاخوری از آن را به مایه گوشت اضافه كنید و از طعم آن لذت ببرید.


4 - آدانا كباب را به جای چلو با خوراكی مركب از بلغور و گوجه‌فرنگی كه گاهی بسیار تند است، سرو می‌كنند.

منبع:مجله آشپزی ایده آل

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 63
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 1319
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 10,795
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 20,859
  • بازدید ماه : 30,879
  • بازدید سال : 119,757
  • بازدید کلی : 17,193,986
  • تبلیغات