loading...
آموزشی ها
پارسا بازدید : 4004 پنجشنبه 28 دی 1391 نظرات (1)

آموزشی ها

سالاد پاستا با وجود آنکه بسیار خوشمزه است، اما عده زیادی - مخصوصا خانم‌ها - از خوردن آن وحشت دارند، چون ترکیب سس و پاستا به شکل ترسناکی پرکالری و چاق‌کننده است. راهی برای اینکه این سالاد ماهیت خود را به کل تغییر دهد وجود ندارد، اما در این رسپی بعضی مواد برای کم کردن ضررهای یک سالاد پاستای چرب و پرنشاسته جایگزین می‌شوند.

مواد لازم:

  •   پاستای فرمی: 200 گرم
  •  کالباس سالامی: 100 گرم،‌ خلالی
  •  پیازچه: یک دسته ساطوری
  •   کنسرو ذرت: نصف قوطی
  •  شوید ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
  •  ماست خامه‌ای: یک دوم پیمان
  •   نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهيه:

1 - یک قابلمه آب را با 4 قاشق غذاخوری نمک و 4 قاشق غذاخوری روغن به جوش آورید. پاستا را 15 دقیقه یا تا زمانی که کاملا مغزپخت شود در آن بپزید، سپس آن را آب کش کرده و کنار بگذارید.

2 - پاستای سرد شده را با سایر مواد در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

3 -  لازم است حتما قبل از سرو این سالاد، حداقل یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا مواد کاملا سرد شده و طعم‌ها با یکدیگر مخلوط شوند.

نکته:


در تهیه این سالاد به جای ماست می‌توانید از سس مایونز یا ترکیبی از ماست و سس مایونز به نسبت دلخواه استفاده  کنید.

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط زینب در تاریخ 1391/11/01 و 12:32 دقیقه ارسال شده است

حرف دل امام،حرف آخر است
کلیپ زیبا با سخنان حاج سعید قاسمی
http://www.nasrtv.com/modules/video/singlefile.php?lid=7556


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 61
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 1313
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 10,662
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 20,726
  • بازدید ماه : 30,746
  • بازدید سال : 119,624
  • بازدید کلی : 17,193,853
  • تبلیغات