loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 6261 شنبه 09 دی 1391 نظرات (0)

آموزشی هاطرز تهیه آبگوشت سنتی

 

مواد لازم:

 

 

گوشت ماهيچه يا سردست با استخوان
750 گرم
نخود و لوبياي چيتي يا سفيد
150 گرم به اندازه يک ليوان سرخالي
پياز متوسط
2 تا 3 عدد
سيب زميني کوچک
5 تا 6 عدد
زردچوبه يا رب گوجه فرنگي کمي
نمک و فلفل به اندازه کافي

 

 

طرز تهيه:

 

گوشت را تکه تکه مي کنيم و مي شوييم،پياز را خرد مي کنيم،نخود و لوبيا را مي شوييم و مي گذاريم با حرارت ملايم بپزد.

 

وقتي که گوشت،نخود و لوبيا کاملا پخته شدند،سيب زميني ها را پوست مي کنيم و به آنها اضافه مي کنيم.

 

کمي زردچوبه و يا يک قاشق رب گوجه فرنگي،و به اندازه کافي نمک و فلفل مي زنيم و مي گذاريم سيب زميني ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،بايد در حدود 3 تا 4 ليوان آب در ظرف مانده باشد.

منبع: beytoote.com

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 604
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 2,484
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 12,548
  • بازدید ماه : 22,568
  • بازدید سال : 111,446
  • بازدید کلی : 17,185,675
  • تبلیغات