یک اسنک بسیار لذیذ ایتالیایی که طرز تهیه آن بسیار آسان است و با یکبار مصرف مشتری دائمی آن خواهید شد . در ادامه به چگونگی تهیه این ساندویچ لذیذ و خوش طعم می پردازیم .
ترکیب ساده پنیر موتزارلا، گوجه و ریحان مزه بینظیر به شما میدهد. تفاوت این ساندویچ با سالاد موتزارلا آن است که داغ سرو میشود. اگر دوست دارید این ساندویچ را باشکوهتر تهیه کنید، دو، سه ورق کالباس ژامبون به آن اضافه کرده و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- نان تست: 8 ورق
- روغن زیتون: به میزان لازم
- پنیر موتزارلا: 150 گرم، ورقهورقه
- گوجه فرنگی متوسط: 2 عدد، حلقهحلقه
- ریحان: یک دسته کوچک
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهيه:
1 - نانها را روی تخته کار قرار داده و هر دو طرف آن را با قلممو، روغن زیتون بمالید.
2 - روی چهار ورقه نان، پنیر موتزارلا، گوجه و برگ ریحان قرار داده و کمی نمک و فلفل بپاشید.
3 - چهار نان باقیمانده را روی ساندویچها قرار داده و با دست، کمی فشار دهید تا نانها و مواد به هم بچسبند.
4 - دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. در هر نوبت، 2 ساندویچ را داخل تابه گذاشته و هر طرف را دو،سه دقیقه سرخ کنید تا ترد و برشته شود. همین کار را با دو ساندویچ دیگر انجام داده و به سرعت آنها را سرو کنید.
نکته:
اگر به دنبال یک طعم جدید هستید، میتوانید گوجههای ورقه شده را یک ساعت در سرکه بالزامیک بخوابانید.
منبع : مجله آشپزی ایده آل