loading...
آموزشی ها
پیمان بازدید : 6529 دوشنبه 15 آبان 1391 نظرات (2)

آموزشی ها

مواد لازم

بادمجان : یک کیلو
سبزی معطر پاک کرده : نیم کیلو
فلفل دلمه ی سبز : یک عدد
فلفل دلمه ی قرمز : یک عدد
سیر رنده شده : یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز : 50 گرم
هویج : 3 عدد
کلم پیچ سفید : 250 گرم
سرکه : یک کیلو
ادویه ی ترشی : یک قاشق سوپ خوری
نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری
پونه ی خشک : یک قاشق غذاخوری
زرد چوبه : یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

- سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و ... است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.

- بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.

- سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.

- کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.

- سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.

- سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.

 

ویرایش و تلخیص: آکاایران

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط samin در تاریخ 1393/05/13 و 20:11 دقیقه ارسال شده است

چه سرکه ای بریزیم

این نظر توسط فاطمه در تاریخ 1392/08/22 و 21:46 دقیقه ارسال شده است

سلام بنده به مقدار زیاد ترشی لیته درست کرده و مواد را با هم چرخ نموده ام ولی ترشی مزه خامی میدهد لطفا راهنمایی بفرمایید دوستان


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 593
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 2,293
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 12,357
  • بازدید ماه : 22,377
  • بازدید سال : 111,255
  • بازدید کلی : 17,185,484
  • تبلیغات