loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 2017 چهارشنبه 30 مرداد 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت دلمه سبزیجات

مواد لازم براي چهار عدد :
 

 هويج رنده شده
 
 ½ پيمانه



 پياز خرد شده
 
 ¼ پيمانه
 


 بلغور
 
 ¾ پيمانه
 


 كشمش پلويي
 
 3/1 پيمانه



 فلفل دلمه اي
 
كوچك 4 عدد يا 2 عدد بزرگ



پنير موتزارلا رنده شده
 
¾ پيمانه



 آب
 
½ پيمانه
 


خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته
 
2 قاشق سوپ خوري
 

 
2 ليوان(400 ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد .
 


طرز تهیه :
1. عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت 5 دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت 5 دقيقه كنار ميگذاريم.
 
 
 
2. در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم.
 
 
 
3. پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفلها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم.
منبع : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 64
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 1332
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 11,025
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 21,089
  • بازدید ماه : 31,109
  • بازدید سال : 119,987
  • بازدید کلی : 17,194,216
  • تبلیغات