loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 3368 سه شنبه 14 خرداد 1392 نظرات (1)

آموزشی ها

روش پخت کیک کالباس

مواد لازم :
 



 آردسفيد
 
 يك كيلوگرم
 



 تخم‌مرغ
 
 12 عدد
 



 كالباس
 
 250 گرم
 



 

 نمك
 
 به ميزان لازم
 



 

 كره يا مارگارين
 
 250 گرم
 

 

روغن‌زيتون
 
50 گرم
 



بيكينگ‌پودر
 
يك قاشق مرباخوري
 



زرده تخم‌مرغ
 
يك عدد
 

 



طرز تهيه :
آرد، بيكينگ‌پودر و مقداري نمك را با هم مخلوط كنيد. سپس تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغن‌زيتون را كم‌كم به آن بيفزاييد. اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه كنيد، آن‌گاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت دو ساعت در جاي گرم قرار دهيد. كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب كرده و خمير را به صورت لايه‌اي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌مو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت يك‌ساعت قرار دهيد. اين غذا شبيه به كيك است ولي شيرين نمي‌باشد.

منبع : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط negar در تاریخ 1392/04/07 و 0:43 دقیقه ارسال شده است

salam.mamnon.vaghean cakaton harf nadasht.شکلکشکلک


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 439
  • آی پی دیروز : 439
  • بازدید امروز : 1,683
  • باردید دیروز : 2,072
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 7,766
  • بازدید ماه : 43,358
  • بازدید سال : 275,585
  • بازدید کلی : 16,726,038
  • تبلیغات