روش پخت لازانیای گوشت
مواد لازم :
گوشت چرخ كرده
300 گرم
فلفل دلمه اي
1 عدد
پياز خرد شده
1 عدد
روغن
2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي
2 قاشق غذاخوري
آويشن
1 قاشق مربا خوري
پنير پيتزا
500 گرم
نمك و فلفل
به ميزان لازم
كره
50 گرم
آرد
2 قاشق غذا خوري
شير سرد
3 پيمانه
خامه در صورت دلخواه
50 گرم
سس سفيد رقيق
3 پيمانه
ورق لازانيا
6 تا 8 ورق
قارچ اسلايس شده
200 گرم
طرز تهیه :
پياز خرد شده را با روغن سرخ كنيد و بعد گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . 2 قاشق رب را اضافه كنيد و بعد هم نمك و فلفل و آويش را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قبل از اينكه غليظ شود از روي حرارت برداريد و اگر دوست داشتيد خامه را در اين مرحله اضافه كنيد . ورق لازانيا را به مدت 10 ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد بعد آب جوش قابلمه را خالي كنيد و آب سرد روي لازانيا ها بريزيد و بعد استفاده كنيد . كف پيركس را خوب چرب كنيد و كمي سس سفيد بريزيد بعد ورق لازانيا را بگذاريد و سس سفيد و كمي پنير پيتزا و بعد مايه گوشت را روي آن ريخته سس سفيد و پنير پيتزا و بعد ورق لازانيا قرار داده وسس سفيد و بعد پنير فراوان روي آن بريزيد.پيركس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت قرار دهيد.
منبع : groohashpazi