loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 2644 دوشنبه 30 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت خورش گوجه سبز

مواد لازم :
 



 گوشت گوسفند
 
 نیم کیلوگرم(اگر با استخوان بود ۷۵۰ گرم)
 



 سبزی( شامل تره، جعفری و نعنا)
 
 نیم کیلوگرم
 



 گوجه سبز
 
 نیم کیلوگرم
 



 پیاز سرخ شده
 
 ۴ قاشق سوپخوری
 



 ادویه(زردچوبه- زعفران و خیلی کم دارچین)
 
 به اندازه لازم
 




نمک و فلفل
 
به اندازه لازم
 



روغن
 
به اندازه لازم
 


طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم. سپس آن را با پیاز سرخ کرده و با ۴-۳ لیوان آب می گذاریم بپزد. سبزی را تمیز کرده و می شوییم. آب آن که رفت، ریز خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم. سپس به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا خورش جا بیفتد( حرارت ملایم باشد تا گوشت و سبزی کاملاً بپزند). سپس نمک، فلفل و گوجه سبز را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزند. برای ترشی خورش از آبلیمو یا آبغوره می توان استفاده کرد.
 
البته این خورشتو با مرغ هم میشه پخت.

منبع : tebyan.net

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 59
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 927
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 4,196
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 14,260
  • بازدید ماه : 24,280
  • بازدید سال : 113,158
  • بازدید کلی : 17,187,387
  • تبلیغات