loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 5047 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (1)

آموزشی ها

ترشی از چاشنی های بسیار معروف است که بیشتر خانواده های ایرانی ، از آن در کنار برخی غذاهای سنتی نظیر آبگوشت ، لوبیا پلو ، دمپختک و غیره استفاده میکنند و از طعم دلچسب آن لذت میبرند . شما نیز می توانید این چاشنی معروف و پرفایده را درست کنید و از طعم آن در کنار انواع غذاهای سنتی لذت ببرید.

مواد لازم

خیار ( حلقه شده ) : ۷ عدد ( ۷۰۰ گرمی )

هویج ( خرد و حلقه شده ) : ۷ عدد ( ۷۰۰ گرم )

سیر ( پوست کنده ) : ۱ بوته ( ۶۰ گرم )

کرفس ( خرد شده ) : ۲ الی ۳ ساقه ( ۳۰۰ گرم )

سیب زمینی ترشی ( خرد شده ) : ۲۰۰ گرم

بادنجان قلمی ( از طول دو نیم شده ) : یک کیلو

موسیر خشک : ۵۰ گرم

پیاز ریز سفید ( پوست کنده ) : ۳۰۰ گرم

گل کلم ( گل گل شده ) : ۳۰۰ گرم

سرکه : به مقدار لازم

نمک : یک چهارم پیمانه ( ۳۷ گرم )

ادویه ترشی : ۲ قاشق سوپ خوری ( ۱۱۲ گرم )

 

روش تهیه :

۱٫خیار ، هویج ، سیر ، کرفس ، سیب زمینی ، بادمجان ، موسیر ، پیاز و گل کلم را شسته و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن ها کاملا گرفته و خشک شوند

۲٫ در این فاصله مقداری سرکه را با نمک روی حرارت به مدت پنج دقیقه بجوشانید و اجازه دهید تا سرد شود

۳٫ در مرحله بعد تمام مواد را در شیشه ترشی بریزید سپس ادویه ترشی و مخلوط سرکه و نمک را هم به آن اضافه کرده دقت کنید سرکه روی مواد را کاملا بپوشانید. در آخر ، در ظرف را محکم ببندید

مدت زمان آماده شدن برای مصرف : یک ماه

منبع: iranvij.ir

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط رها در تاریخ 1392/12/14 و 21:04 دقیقه ارسال شده است

سلام.وبلاگ خوبی دارید مامانم خوشش اومد مرسیشکلک


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 586
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 2,210
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 12,274
  • بازدید ماه : 22,294
  • بازدید سال : 111,172
  • بازدید کلی : 17,185,401
  • تبلیغات