ترشی از چاشنی های بسیار معروف است که بیشتر خانواده های ایرانی ، از آن در کنار برخی غذاهای سنتی نظیر آبگوشت ، لوبیا پلو ، دمپختک و غیره استفاده میکنند و از طعم دلچسب آن لذت میبرند . شما نیز می توانید این چاشنی معروف و پرفایده را درست کنید و از طعم آن در کنار انواع غذاهای سنتی لذت ببرید.
مواد لازم
خیار ( حلقه شده ) : ۷ عدد ( ۷۰۰ گرمی )
هویج ( خرد و حلقه شده ) : ۷ عدد ( ۷۰۰ گرم )
سیر ( پوست کنده ) : ۱ بوته ( ۶۰ گرم )
کرفس ( خرد شده ) : ۲ الی ۳ ساقه ( ۳۰۰ گرم )
سیب زمینی ترشی ( خرد شده ) : ۲۰۰ گرم
بادنجان قلمی ( از طول دو نیم شده ) : یک کیلو
موسیر خشک : ۵۰ گرم
پیاز ریز سفید ( پوست کنده ) : ۳۰۰ گرم
گل کلم ( گل گل شده ) : ۳۰۰ گرم
سرکه : به مقدار لازم
نمک : یک چهارم پیمانه ( ۳۷ گرم )
ادویه ترشی : ۲ قاشق سوپ خوری ( ۱۱۲ گرم )
روش تهیه :
۱٫خیار ، هویج ، سیر ، کرفس ، سیب زمینی ، بادمجان ، موسیر ، پیاز و گل کلم را شسته و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن ها کاملا گرفته و خشک شوند
۲٫ در این فاصله مقداری سرکه را با نمک روی حرارت به مدت پنج دقیقه بجوشانید و اجازه دهید تا سرد شود
۳٫ در مرحله بعد تمام مواد را در شیشه ترشی بریزید سپس ادویه ترشی و مخلوط سرکه و نمک را هم به آن اضافه کرده دقت کنید سرکه روی مواد را کاملا بپوشانید. در آخر ، در ظرف را محکم ببندید
مدت زمان آماده شدن برای مصرف : یک ماه
منبع: iranvij.ir