loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 6444 چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت کیک اسفنجی

مواد لازم:


آردوشیروشكروروغن مایع

از هر كدام 1 لیوان

تخم مرغ

3 عدد

وانیل

4/1 قاشق چایخوری

بكینگ پور

1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه:


ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شكر را اضافه می كنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه می كنیم و 1 دقیقه می زنیم سپس نیمی از شیر را كه از قبل نیم گروم كرده ایم را اضافه كرده و كمی میزنیم و سپس نیمی از آرد را كه قبلاً با بكینگ پور 3 با الك كرده ایم و باز میزنیم وقتی خوب مخلوط شد بقیه شیر و بعد از كمی هم زدن مابقی آرد را اضافه می كنیم و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

منبع : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 56
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 945
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 4,415
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 14,479
  • بازدید ماه : 24,499
  • بازدید سال : 113,377
  • بازدید کلی : 17,187,606
  • تبلیغات