loading...
آموزشی ها
پارسا بازدید : 4818 چهارشنبه 11 بهمن 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

در این پست در آموزشی ها برایتان طرز تهیه حلوای دو رنگ را آماده کرده ایم ، امیدوارم که از تهیه این حلوای زیبا و خوش طعم لذت ببرید.

مواد لازم:

  •   آرد گندم: 400 گرم
  •   آرد برنج: 100 گرم
  •   شكر: 500 گرم
  •   كره: 350 گرم
  •   روغن مایع: 200 میلی‌لیتر
  •   هل پودر شده: 2 قاشق سوپ‌خوری
  •   گلاب: 2 پیمانه
  •   زعفران حل شده: 2 قاشق سوپ‌خوری
  •   آب: 2 پیمانه


روش تهیه:


1- آردها را داخل تابه‌ای بریزید، تفت دهید و مرتب هم بزنید تا عطر آرد آزاد شود.

2- حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آردها نسوزد اما رنگش تبدیل به طلایی خوشرنگ شود.

3- تابه را كنار گذاشته تا آرد خنك شود. سپس آرد را الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.

4- كره، روغن و هل را اضافه كنید و اجازه دهید تا كره و روغن به خورد آرد برود.

5- شربت را افزوده و در انتها زعفران حل شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حلوا به روغن بیفتد.
 6- حلوا‌های آماده را در قالب‌های مونوپورشن(قالب کوچک تک‌نفره) بریزید و پس از اینكه خودش را گرفت، از قالب خارج كرده و با خرما تزیین كنید.

روش تهیه شربت:


 شكر، گلاب و آرد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود، سپس از روی حرارت بردارید.

نكته:


می‌توانید این حلوا را در دست گلوله كرده و در كپسول‌های كاغذی قرار دهید و با پرك بادام و پسته تزیین كنید.

 برای تهیه حلوای زعفرانی طبق همین دستور عمل كنید؛ فقط مقدار تفت دادن آرد باید خیلی كمتر بوده و مقدار زعفران هم 3برابر دستور باشد.

منبع : مجله آشپزی ایده آل

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 459
  • آی پی دیروز : 439
  • بازدید امروز : 1,736
  • باردید دیروز : 2,072
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 7,819
  • بازدید ماه : 43,411
  • بازدید سال : 275,638
  • بازدید کلی : 16,726,091
  • تبلیغات