loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 5497 پنجشنبه 16 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی هاطرز تهیه نان نخودچی

مواد لازم :

۱-آرد نخودچی خیلی نرم                           یک کیلو

۲- پودر قند نرم                                        نیم کیلو

۳- روغن                                                 ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم

 

طرز تهیه:

خاکه قند و روغن را مخلوط می کنیم و می زنیم تا مایه کاملا نرم و لطیف شود و آرد را در مایه میریزیم و خوب مالش می دهیم تا نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود بهتر است خمیر را در یک کیسه نایلون چند ساعت بگذاریم بماند و در صورت امکان اگر خمیر یکی دو روز بماند شیرینی بهتر و راحت تر تهیه می شود. خمیر را روی میز بقطر یک سانتیمتر باز می کنیم و با قالبهای کوچک مخصوص نان نخودچی قالب می زنیم و نانهای قالب زده را در سینی می چینینم و در فر با حرارت ۳۰۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا نیمساعت می پزیمنانها باید کمی طلائی شوند ولی رنگ آنها نباید زیاد برگردد ممکن است گلوله های کوچکی باندازه یک فندق از خمیر را در دست گرد کنیم  با دندانه زیر شانه روی آنرا تزیین کنیم و نصف خلال پسته وسط آن فرو نمائیم.

باید توجه داشت که این خمیر نسبت به سایر خمیر ها خشک تر است و فط با مالش و ورز باید آنرا نرم نمود و بهیچوجه روغن اضافی و یا زرده تخم مرغ و گلاب بآن اضاف ننمود. اول خمیر را با ۵۰۰ گرم روغن اماده می کنیم ولی اگر زیاد خشک بود ۱۰۰ گرم دیگر اضافه نمائیم.

منبع: iranvij.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 589
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 2,248
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 12,312
  • بازدید ماه : 22,332
  • بازدید سال : 111,210
  • بازدید کلی : 17,185,439
  • تبلیغات