لیمو ترش؛ آرامش دهنده روح و سرشار از انرژی
لیمو ترش به علت داشتن خواص اسیدی ضد عفونی کننده ای قوی است ،آب لیمو ترش و اسانس آن برای بدن، ذهن و روح بسیار مفید است.
لیمو سرشار از خواص درمانی
آب لیمو ترش و اسانس آن برای بدن، ذهن و روح بسیار مفید است. اسانس لیمو به واسطه انرژی زا بودن آن مشهور است. در کشور ژاپن به واسطه اثرات شاداب کننده و فرح بخش این اسانس، آن را به هنگام کارکردن کارمندان در فضا منتشر می کنند. همچنین می توان از چند قطره از اسانس لیمو به عنوان بخور استفاده کرد، یا مقداری ازآن را در وان حمام ریخت. این کار باعث سرحال شدن کلیه اعضا بدن می شود. البته نباید هرگر اسانس لیمو را بدون رقیق کردن برروی پوست بکار برد زیرا باعث بروز مشکلات پوستی می شود.
درخشان کننده چشمها :
سعی کنید در نوشیدنی هایتان از آب لیمو استفاده کنید. فرضا” هر روز صبح یک عدد لیمو را با مقداری آب گرم میل کنید. نوشیدن این مایع به جای نوشیدن چای باعث می شود شما بدن سالمتری داشته باشید. همچنین بر اثر نوشیدن مایعات حاوی آب لیمو، چشمهای شما درخشانترمی شود و پوستی سرحال تر از قبل خواهید داشت. در صورت تمایل برای بهتر کردن طعم آن می توانید از شکر یا عسل استفاده کنید.
تسکین دهنده گلودرد :
لیمو دارای اثرات ضد عفونی کننده و قابض است و بدین جهت میتوان از آن برای درمان گلودرد استفاده نمود. با توجه به مقدار بسیار زیاد ویتامین “ث” موجود در لیمو، مصرف آن باعث افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن می شود. برای فرد مبتلا به آنفلونزا و سرماخوردگی مصرف مخلوطی از آب لیمو تازه با عسل در یک لیوان آب گرم بسیار مفید است.
نیرو بخش و تب بر :
مصرف آب لیمو باعث کاهش تب در افراد بیمار میشود. به عنوان مثال اگر چند قطره از اسانس لیمو یا مقداری آب لیمورا به آب سرد اضافه کنید، سپس با استفاده از یک دستمال آن را روی پیشانی تب دار قرار دهید، این کار باعث کاهش تب وتقویت نیروی بدن خواهد شد. ذکر این نکته ضروری است که قبل از قرار گرفتن در مقابل نور آفتاب باید از قرار دادن اسانس لیمو به صورت مستقیم برروی پوست خودداری شودزیرا ممکن است باعث بروز حساسیتهای پوستی گردد.
تسکین دهنده درد :
لیمو باعث تسکین سردردهای معمولی و سردردهای میگرنی می شود. برای این منظور میتوان 5 قطره اسانس لیمو را در25 میلی لیتر از یک روغن حامل مناسب (مانند روغن بادام) مخلوط کرد و آنرا با استفاده از یک دستمال کتانی برروی ناحیه مبتلا به درد ماساژ داد.
پاک کننده پوست :
اگر پوست شما چرب است می توانید آنرا با لیمو که یک ماده قابض است تمیز کنید. به این ترتیب که یک قاشق چای خوری آب لیمو را در دو فنجان آب مقطر بریزید و با یک پنبه تمیز صورت خود را با آن پاک کنید. این کار باعث کاهش چربی پوست میشود و از پدید آمدن جوشهای صورت جلوگیری میکند. در صورت استفاده از این لوسیون برای جلوگیری از رشد باکتریها بهتر است هرروز یک محلول تازه درست کنید. مصرف این محلول باعث خشک شدن پوست میشود و برای پوستهای چرب بسیار مفید است. اما در صورت داشتن پوست خشک از مصرف آن خودداری کنید.
ضد شوره و بر طرف کننده خارش پوست سر :
آب لیمو برای پوست سر بسیار مفید است و شوره سر را کاهش میدهد. عصاره حاصل از آبگیری یک لیموی تازه را حدود 10 دقیقه برروی پوست سر مالش دهیدو سپس آن را با آب به طور کامل بشوئید. همچنین آب لیمو میتواند به عنوان یک تقویت کننده مو وضد خارش، به صورت ماساژ برروی پوست سر استفاده شود.
ضد سرماخوردگی :
آب لیمو یک ضد ویروس عالی میباشد و همچنین مصرف آن برای سرماخوردگی شدید بسیار مفید است. بدین منظور یک عدد لیمو را با مقداری نمک میل کنید. در صورت تمایل میتوان عصاره گرفته شده را در آب رقیق کرد و سپس مصرف نمود.
یک حالت دهنده خوب برای موها :
بعلاوه شستشوی موی چرب با استفاده از آب لیمو باعث کاهش چربی آن میشود. به این صورت که عصاره حاصل از ابگیری دو عددلیمو در یک لیتر آب مورد استفاده قرار دهید و موهایتان را با این محلول بشویید. این روش باعث درخشان و شاداب شدن انواع موها میشود. همچنین مصرف آن باعث میشود موهای طلایی رنگ روشنتر شوند.
نرم کننده مناسب برای پوست آرنج :
برای نرم کردن پوست زبر ناحیه آرنج، آرنجتان را حدود 10 دقیقه برروی یک برش لیمو ترش فشار دهید.
تقویت کننده حافظه :
لیمو تقویت کننده حافظه است. چند قطره از اسانس لیمو را روی یک دستمال ریخته و از طریق بینی استنشاق کنید. همچنین میتوان این کار را در مواقعی انجام داد که میخواهید چیزی رابه یاد بیاورید. مغز شما با استنشاق اسانس لیمو نیروی تازه ای بدست خواهد آورد.
آرامش دهنده روح :
لیمو همواره به عنوان یک ماده تسکین دهنده روح مطرح بودهاست. استشمام رایحه معطر لیمو در طی تمرینات تمرکز و تعمق روح (مدیتیشن) بسیار مفید است. برای انجام این کار کافی است که سه قطره از اسانس لیمو را به یک کاسه حاوی آب گرم افزود و آنرا در هوای اتاق قرار دهید. به این ترتیب در طول استشمام رایحه معطر لیمو به یک آرامش مطلوب فکری و روحی دست خواهید یافت.
فوائد سیب
سیب نقش مهمی در سلامت بدن دارد و مزیت آن این است كه علاوه بر پیشگیری از بیماریها، باعث افزایش سلامتی نیز میشود.
در زیر لیستی از فواید این میوه خوش طعم آورده شده است.
پایین آوردن كلسترول
سطح بالای كلسترول در بدن مشكلات طولانی مدت و خطرناكی را به دنبال دارد با مصرف سیب میتوانید سطح كلسترول را در حد نرمال نگه دارید. مطالعات و پژوهشها حاكی از این است كه خوردن دو عدد سیب در هر روز تقریبا به میزان 16 درصد سطح كلسترول را پایین میآورد. برای كاهش سطح كلسترول هیچ چیز دیگری به اندازه سیب مفید نیست.
تقویت دستگاه گوارش
افرادی كه از مشكلات دستگاه گوارشی رنج میبرند با خوردن سیب میتوانند عملكرد این دستگاه را در حد نرمال نگه دارند. مهمترین دلیل در تنظیم و تقویت دستگاه گوارش این است كه سیب سرشار از فیبر است و این بدان معناست كه حركات رودهای را منظم میكند و دیر هضمی و یبوست را از بین میبرد. با تنظیم دستگاه گوارشی از دل دردهای مزمن و شدید كه به این دستگاه مرتبط است نیز كاسته میشود.
افزایش انرژی
قندی كه در سیب وجود دارد طبیعی است و فواید زیادی دارد كه به هیچ عنوان مقابل مقایسه با شیرینیها و قندهای مصنوعی نیست. قند موجود در سیب باعث افزایش انرژی می شود به همین دلیل است كه خوردن این میوه صبح زود و قبل از صبحانه توصیه شده و تا آخر شب بدن را سرحال نگه می دارد و انرژی مورد نیاز را تامین میكند.
درمان آنمی (كم خونی)
از آنجایی كه سیب سرشار از آهن است در درمان آنمی نقش مهمی دارد. آهن موجود در بدن سطح هموگلوبین را افزایش می دهد كه افزایش هموگلوبین با درمان آنمی رابطه مستقیم دارد اگر شما دائما احساس ضعف و خستگی دارید با خوردن این میوه میتوانید سرحال شوید زیرا قند طبیعی موجود در سیب با آهن آن تركیب شده و باعث افزایش انرژی و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن میشود به گونهای كه بدن در برابر بیماریها حالت آماده باش به خود میگیرد.
كاهش خطر ابتلا به سرطان
از دیگر فواید این میوه كاهش خطر ابتلا به سرطانهای خاص است. از آنجایی كه فیبر موجود در سیب در تقویت دستگاه گوارش موثر است از خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگیری میكند. خوشبختانه مطالعات نشان داده است كه مصرف این میوه خطر ابتلا به سرطان ریه و سرطان سینه را نیز كاهش میدهد و به طور كلی سیب، میوهای كاملا استثنایی در پیشگیری از انواع سرطانها به شمار میآید.
كاهش خطر حملات قلبی
سیب سرشار از آنتی اكسیدان قوی است و در حقیقت آنتی اكسیدان برای سلامت قلب فواید زیادی دارد مصرف سیب كمك زیادی به درمان و پیشگیری از بیماریهای قلبی میكند. از آنجایی كه بیماری قلبی با افزایش سن، زیاد میشود، مصرف این میوه هیچوقت دیر نیست و به خوردن آن توصیه زیادی شده است.
درمان و پیشگیری از آسم
اگر شما از مشكلات ناشی از آسم رنج میبرید با خوردن یك فنجان آب سیب میتوانید به رفع این مشكلات و نگرانیها كمك كنید. یكی از نشانههای آسم به سختی و با صدای بلند نفس كشیدن است اما با خوردن آب سیب تازه میتوانید این نشانهها را از بین ببرید. زنان باردار نیز با خوردن این میوه به مقدار زیاد در طول بارداری میتوانند از مبتلا شدن جنین به آسم جلوگیری كنند.
بهبود دیابت
افرادی كه مبتلا به دیابت هستند در صورت درمان نكردن آن به مشكلات دیگری نیز دچار میشوند كه به دیابت مربوط میشود از جمله اختلالات عصبی، مشكلات كلیوی و مشكلات بینایی. با خوردن سیب به طور منظم می توانید از مبتلا شدن به دیابت و مشكلات دیگری كه به دنبال دارد جلوگیری كرد. ژلاتین موجود در سیب نقش انسولین را ایفا میكند در نتیجه در تنظیم سطح قند خون بدن اهمیت ویژهای دارد. خوشبختانه این میوه درشرایط آب و هوایی مختلف برداشت میشود.
افزایش بینایی
مشكلات ناشی از بینایی تقریبا غیرقابل پیشگیری است اما اخیرا مطالعات انجام شده نشان داده است كه سیب می تواند اثر مطلوبی بر بینایی داشته باشد از آنجایی كه سیب منبعی غنی از ویتامین A و ویتامین C است در درمان شب كوری و كور رنگی اثرات مثبتی دارد.
پیشگیری و درمان آلزایمر
یكی از شگفتانگیزترین اثرات سیب، درمان و پیشگیری از آلزایمر است. اثر آن در درمان و پیشگیری از این بیماری به گونهای است كه خوردن سیب باعث تقویت سلولهای مغز میشود.
خیار گلخانه ای با طعم سرطان
ما آرامآرام و به تدریج در اثر خوردن خیارهای سمی مسموم میشویم و میمیریم.
برای آنکه از این واقعیت تلخ بیشتر آگاه شوید، نظر دکتر رضا صالحیمحمدی، دکترای مهندسی علوم باغبانی، متخصص فیزیولوژی و اصلاح سبزیها و استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران بخوانید.
آقای دکتر! مشکل اساسی ما در کشت خیار چیست؟
اصلیترین مشکل، سمهایی است که به بوتههای خیار زده میشود.
متاسفانه خیارهای تولیدی کشور ما به خصوص خیارهای گلخانهای که معمولا در فصول پاییز و زمستان کشت میشوند، به بسیاری از آفات و بیماریها حساس هستند. درست است که بوتههای خیارهای گلخانهای پربارند و محصول بیشتری نسبت به بوتههای مزرعهای دارند، اما حساسیت این بوتهها نسبت به آفات و بیماریها کم است.
به همین دلیل کشاورز مجبور میشود برای اینکه محصولش در اثر آفت از بین نرود، قویترین سمهای موجود در بازار ایران را که مصرف آنها در بسیاری از کشورهای دنیا ممنوع شده است، به کار ببرد.
اگر خاطرتان باشد حدود 3 سال پیش، به یکباره مسمومیتی در تهران همهگیر شد که بررسی آب و سایر مواد غذایی، نشان داد مصرف خیارهای آلوده به سم، باعث ایجاد این مسمومیت شده است.
چون محیط گلخانه، بسته است،
به همین دلیل وقتی سمپاشی با سمی قوی انجام میشود،
سم وارد شیره گیاه و حتی گوشت میوه خواهد شد.
از طرفی سمهایی که به بوتهها زده میشوند، دورهای به نام «کارنس» دارند. دوره کارنس مدت زمان بین مصرف سم تا زمانی است که اثر سم از گیاه خارج میشود.
سمهای قوی معمولا دوره کارنس 3 هفتهای یا 21 روزه دارند. در حالی که زمان ظهور خیار روی بوته تا زمان برداشت آن بیشتر از 10 تا 12 روز طول نمیکشد.
یعنی عملا باقیمانده سم در میوهای است که چیده و وارد بازار میشود و ما به راحتی آنها را میخوریم و سمهای باقیمانده در خیار را وارد بدنمان میکنیم.
البته فرد بلافاصله پس از خوردن خیار دچار بیماری و مسمومیت نمیشود بلکه این سمها بهتدریج در بدن جمع میشوند و در نهایت به حدی میرسند که بدن نسبت به آنها واکنش نشان میدهد و انواع و اقسام مسمومیتها و مشکلات را برای مصرفکننده ایجاد میکند.
این تجمع سم داخل بدن، خود را با چه علایمی نشان میدهد؟
معمولا فرد دچار حالت تهوع، سرگیجه، افزایش ضربان قلب و اختلال در سیستم گردش خون میشود تا جایی که حتی در نهایت ممکن است بستری شود.
البته این علایم در بسیاری از بیماریهای دیگر نیز دیده میشود بنابراین تشخیص اینکه بیمار دچار مسمومیت با سم ناشی از خوردن محصولات کشاورزی شده یا نه مشکل است.
ولی اگر فرد سالم باشد و سابقه بیماری نداشته باشد، تشخیص راحتتر است و میتوان با کمک آزمایشگاههای سمشناسی به آن پی برد.
انجیر فراوان بخورید
ارزش غذایی انجیر
انجیر، قند زیادی دارد. 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد. همچنین منبع خوبی از پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین های C. B . A است.
انجیر منبع غنی فیبر غذایی می باشد.
لیگنین یک نوع فیبرغذایی غیرمحلول است که به مقدار زیاد در انجیر وجود دارد و نقش عمده ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد.
انجیر منبع غنی فیبر غذایی و نیز منبع خوبی از منیزیم ، کلسیم ، فسفر و ویتامین های C , B , A است.
سایر خواص غذایی انجیر عبارتند از :
۱- انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوه ها بدون کلسترول است.
۲- 5/1 عد انجیر خشک معادل یک واحد میوه یا 15 گرم کربوهیدرات است که کربوهیدرات آن از گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است.
۳- انجیر، فیبر غذایی بالایی دارد و هر واحد آن 20 درصد نیاز روزانه را تأمین می کند که بیش از هر نوع میوه تازه یا خشک می باشد.
۴- انجیر بیش از سایر میوه ها املاح دارد. 40 گرم انجیر تازه دارای 244 میلی گرم پتاسیم ( 7 درصد نیاز روزانه ) ، 53 میلی گرم کلسیم ( 6 درصد نیاز روزانه ) و 2/1 میلی گرم آهن ( 6 درصد نیاز روزانه ) می باشد.
خواص درمانی انجیر
انجیر از نظر طب قدیم ایران ، گرم و تر است .
- انجیر تعرق بدن را زیاد می كند .
- ادرار آور است . اگر ترشح ادرار كم باشد ،خوردن انجیر باعث ازدیاد آن می شود .
- حرارت بدن را كاهش می دهد .
– انجیر ( تازه یا خشک ) یبوست را برطرف می كند و یكی از بهترین میوه ها برای تمیز كردن روده بزرگ و رفع یبوست است . در قدیم برای از بین بردن یبوست از شربت انجیر استفاده می كردند .
- انجیر دستگاه هاضمه را تقویت می كند .
- انجیر برای درمان سوء هاضمه مفید است .
شلیل کاهش دهنده چربی
شلیل به دلیل داشتن فیبر باعث کاهش چربیهای بد خون میشود.
شلیل بسیار کمکالری و کاهشدهنده چربی خون است و در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریهای مزمن نظیر سرطان، دیابت و بیماری قلبی عروقی که از مهمترین علل مرگ و میر هستند، موثر است.
شلیل سرشار از پتاسیم است .
شلیل سرشار از ویتامینهای C و A و بهترین میوه برای افراد گرمازده است.
بیش از 150 گونه شلیل در دنیا وجود دارد. شلیل میوه بومی آسیاست. این میوه که هلوی بدون کرک نامیده میشود، از خانواده هلو است و طعمی شیرینتر از هلو دارد.
شلیل در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریهای مزمن نظیر سرطان، دیابت و بیماریهای قلبی عروقی که از مهمترین علل مرگ ومیر هستند مؤثر است.
ویتامین C موجود در شلیل اثرات مفید در سلامت پوست، دندان و استخوان دارد.
این میوه منبع بسیار غنیای از بتاکاروتن است. بتاکاروتن با خاصیت آنتیاکسیدانی بسیار نیرومندی که دارد و با ارتقای سطح ایمنی بدن از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری میکند.
یکی دیگر از خواص بتاکاروتن، جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی ـ عروقی است.
فیبر دیگر ترکیب قابل توجه در این میوه است که سبب کاهش سرعت جذب برخی مواد مغذی بویژه قندها میشود و در عین حال میزان حساسیت به انسولین را نیز افزایش میدهد.
مصرف شلیل میتواند در کنترل قندخون مؤثر باشد.
فواید میوه به
میوه به دارای مقدار زیادی فیبر غذایی، پتاسیم ، قند و ویتامین C می باشد. این میوه فاقد چربی است.
فواید خوردن به
اثرات مثبت بر فکر و ذهن
تجدید و احیای روحیه
خوشحال بودن
از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
تقویت کننده قلب، کبد و معده
مفید برای زخم معده
تحریک کننده اشتها
نرم کننده سینه
ادرارآور
کمک به هضم غذا
از بین برنده بوی بد دهان
مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر.
ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.
کمک به پایین آوردن کلسترول خون
کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین C
جویدن به دانه برای رفع کندی دندان ها و برای تقویت نیروی جنسی در گرم مزاج ها مفید است.
خواص گردو
مصرف 4 عدد مغز گردو در روز موجب افزايش اسيد چرب ضروري امگا 3 مي گردد.
چربي هاي گردو از نوع چربي هاي غير اشباع و مفيد براي سلامت قلب مي باشد. اين نوع چربي، پايين آورنده کلسترول بد(LDL) و افزايش دهنده کلسترول خوب(HDL) است.
فوايد گردو:
1- کاهش کلسترول کل
2- کاهش LDL کلسترول
3- افزايش HDL کلسترول
4- افزايش قابليت ارتجاعي رگ هاي بدن
5- محافظت در برابر بيماري قلبي
6- افزايش قدرت ذهن و هوش
7- مفيد براي تنگي نفس
8- جلوگيري از ورم مفاصل
9- مفيد در بيماري هاي پوست نظير: اگزما و پسوريازيس( به وجود آمدن لکه هاي قرمز رنگ در پوست)
10- ضد سرطان
11- داراي آنتي اکسيدان. در بين مغزها آنتي اکسيدان از همه بيشتر است.
12- محافظت از سيستم ايمني
13- جلوگيري از لخته خون
14- تنظيم سوخت و ساز در بدن
15- تنظيم فشار خون
16- تنظيم قند خون
17- جلوگيري از پارکينسون و آلزايمر
18- جلوگيري از سنگ کيسه صفرا
19- حفاظت ازاستخوان
20- روغن گردو درمان کننده دردهاي مفاصل است و جذب مواد غذايي را آسان مي کند.
21- کودکاني که مقدار امگا 3 در برنامه ي غذايي شان کم است، اختلالاتي مانند بيش فعالي يا هايپراکتيوي، مشکلات رفتاري، کج خلقي و مشکلات خواب در آنها زياد است.
22- زناني که در هفته 28 گرم آجيل و بادام زميني مصرف مي کنند، 25 درصد احتمال پيشرفت سنگ کيسه صفرا را کم مي کنند.
23- اگر مي خواهيد خواب آرامي داشته باشيد، براي شام، سالاد سبزيجات به همراه گردو مصرف کنيد.
ويتامين ها و عناصر معدني موجود در گردو:
گردو بهترين منبع منگنز و مس مي باشد.
در گردو، منيزيم و فسفر نيز وجود دارد. مقداري روي، آهن، کلسيم و سلنيوم نيز پيدا شده است.
گردو مقدار کمي سديم يا نمک دارد.
گردو حاوي بيشترين مقدار ويتامين هاي B6،B1 و B5( پانتوتنيک اسيد) مي باشد.
در گردو ويتامين هايي نظير E ، B3 و B نيز وجود دارد.
گردو در حدود 7/6 گرم فيبر دارد.
رابطه زردآلو و پوست بدن
ویتامین A در میوه زردآلو به حد وفور یافت میشود كه به رشد اطفال كمك كرده و باعث تقویت قوه بینایی آنها میشود.
در بین سبزیجات هویج بیشترین مقدار بتاكاروتن را دراد و در بین میوهها زردآلو اینگونه است. هیچ میوه دیگری به این اندازه دارای بتاكاروتن نیست.
بتاكاروتن از دسته كاروتنوئیدها و پیشساز ویتامین A در بدن است. همچنین به عنوان یك آنتیاكسیدان بدن را از صدمات رادیكالهای آزاد حفظ میكند. بتاكاروتن موجود در زردآلو مانع پینه بستن و خشك شدن پوست میشود. وقتی پوست بدن پوستهپوسته و سفید و خاكستری رنگ میشود نشانه كمبود بتاكاروتن است.در تابستان مقدار كاروتن محافظ موجود در پوست كم میشود و هر قدر اشعه ماوراء بنفش شدیدتر باشد، به همان نسبت كاروتن بیشتری در بدن مصرف میشود. بتاكاروتن در بدن یك پوشش محافظ در مقابل رادیكالهای آزاد به وجود میآورد. نور آفتاب، نیكوتین سیگار، استرس و مواد مضر، سبب تولید رادیكالهای آزاد خطرناك در بدن میشوند بتاكاروتن این توانایی را داردكه به مقابله با این رادیكالها برخیزد و انرژی تخریبی آنها را كم كند. كاروتن موجود در پوست به عنوان یك محافظ در مقابل اشعه ماورا بنفش عمل میكند.
نقش انار در درمان سرطان پروستات
تحقیقات نشان می دهد که مصرف میوه انار باعث پیشگیری و درمان سرطان پروستات می شود.
سرطان کامل ترین نوع بیماری است که می توان در آن اثرات پیشگیرانه بازدارنده های شیمیایی را مطالعه کرد،ایجاد کمترین تاخیر در روند بیماری از طریق تغذیه ای می تواند تاثیر بسزایی در زندگی افراد سرطانی داشته باشد.
استفاده از آنتی اکسیدان های تغذیه ای به عنوان پیشگیری کننده های شیمیایی مورد بررسی قرار گرفته اند، میوه انار ضمن دارا بودن خواص قوی آنتی اکسیدانی می تواند به عنوان یک ضد التهاب و ضد سرطان نیز عمل کند.
بر طبق مطالعات انجام شده میوه انار از طریق ایجاد اخلال در چرخه کیناز و مهار رشد سلولی و در نتیجه مهار سلول های بسیار مهاجم در سرطان پروستات انسانی می شود.
نتایج این تحقیق نشان می دهد که مصرف میوه انار سرطان پروستات را به تاخیر می افکند که خود باعث طولانی تر شدن زندگی بیمار و بهبود کیفیت آن می شود.
این تحقیق تحت عنوان کاربرد میوه انار در پیشگیری از سرطان پروستات توسط دکترعلی انیسیان به اتفاق همکارانش انجام شده است.
پسته تازه
پسته تازه ،در حال حاضر یکی از خوراکی های فصل می باشد، آیا می دانید این خوراکی خوشمزه دارای چه فوایدی می باشد؟ |
گنجاندن پسته در رژیم غذایی میتواند از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ عروقی و تنگ شدن شریانهای قلبی به علت رسوبات خونی جلوگیری كند و كلسترول خون را نیز كاهش دهد. پژوهشها نشان میدهد كه پسته، سطح كلسترول بد را در بدن كاهش میدهد و در ضریب لیپوپروتئین هم تغییراتی مفید صورت میدهد. محققان میگویند پسته دارای مقادیر زیادی ماده گیاهی ضداكسیدانت لوتئین است كه معمولا در سبزیجات پربرگ و تیره رنگ موجود است. |
بادام و جوانی
بادام به دلیل سرشار بودن از ویتامین E، خاصیت ضد پیری داشته و از ایجاد چین و چروك پوست جلوگیری میكند. ویتامین E موجود در بادام از جمله ویتامینهایی است كه در اكثر لوازم آرایشی مرغوب استفاده میشود؛ به علاوه این میوه حاوی مقادیر زیادی اسید چرب
است كه به نرم شدن پوست نیز كمك میكند. وجود عنصر سلنیوم در بادام كه به نوعی خاصیت آنتی اكسیدانی دارد، با نفوذ در لایههای پوست از جمع شدن آن خصوصا در قسمت كناره چشم و لبها جلوگیری كرده و به گونهها ظاهر شفافی میبخشد.