آموزشی ها

برای مشاهده ی طرز تهیه ی بامیه به ادامه ی مطلب مراجعه نمایید.طرز تهیه بامیه,بامیه,پخت بامیه,زولبیا,زولبیا و بامیه,بامیه ماه رمضان,ماه رمضان,افطار,افطار+زولبیا و بامیه,افطار+بامیه,روغن بامیه,یامیه خانگی,بامیه در منزل,بامیه سالم,بامیه بهداشتی,غذای خانگی,سالم و بهداشتی,انواع بامیه,مواد لازم بامیه,شیرینی پزی,

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی هابرای مشاهده ی طرز تهیه ی بامیه به ادامه ی مطلب مراجعه نمایید.

مواد لازم (برای ۴ نفر)

آرد =۱۲۵ گرم
تخم مرغ =۳ عدد
شکر= ۲۰۰ گرم روغن =۴ تا ۵ قاشق
شربت غلیظ= ۲ پیمانه
گلا ب =۲ تا ۳ قاشق

روش تهیه:

آب و روغن را در ظرفی میریزیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید آرد را یکمرتبه داخل آب که جوش آمده است میریزیم و یکی دو بار آهسته بهم می زنیم تا آب کامل تبخیر و مایه سفت شود ظرف را از روی آتش برمیداریم و مایه که کمی سرد شد تخم مرغها را دانه دانه در مایه می شکنیم و مرتب بهم می زنیم تا خمیر کامل نرم و لطیف شود

بعد در تابه مقداری روغن مایع از قبیل روغن کنجد میریزیم و روی آتش می گذاریم تا داغ شود و مایه را داخل قیف مخصوص می ریزیم و حرارت را ملا یم میکنیم دهانه قیف را جمع می کنیم و از مایه بهر اندازه که بخواهیم با فشار دادن کیسه در روغن میریزیم بطوریکه سطح روغن پوشیده شود
گاهی بامیه ها را پشت و رو می کنیم تا دو طرف آن کمی برشته شود بعد با کفگیر بامیه ها را از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم تا
روغن زیادی آن گرفته شود بعد بامیه های آماده شده را در شربت میریزیم درصورتیکه بخواهیم بامیه خرمایی رنگ شود یکی دو قاشق شکر درآب روغن بامیه میریزیم و بعد از جوش آمدن آرد را اضافه می کنیم .

منبع: dastpokht.ir


:: امتياز: نتيجه : 3 امتياز توسط 3 نفر مجموع امتياز : 26

:: بازديد : 5091
:: برچسب ها : طرز تهیه بامیه , بامیه , پخت بامیه , زولبیا , زولبیا و بامیه , بامیه ماه رمضان , ماه رمضان , افطار , افطار+زولبیا و بامیه , افطار+بامیه , روغن بامیه , یامیه خانگی , بامیه در منزل , بامیه سالم , بامیه بهداشتی , غذای خانگی , سالم و بهداشتی , انواع بامیه , مواد لازم بامیه , شیرینی پزی ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع شیرینی ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : محمد
تاريخ : [شنبه 04 آذر 1391 ] [ 16:51]
ارسال نظر براي اين مطلب
اين نظر توسط کریم در تاريخ 1394/3/27 و 0:12 دقيقه ارسال شده است

خواهش میکنم طرز تهیه زولبیا را به جیمیل م بفرستید .از شما ممنونم .

اين نظر توسط bahareh در تاريخ 1391/11/3 و 3:04 دقيقه ارسال شده است

salam
dasteton dard nakone faghat age meghdare abi ke lazem ast baraye abroghano moshakhas mikardid behtar bod va tarze tahie sharbat.
ba tashakore faravan.


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 5
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 2,978
» بارديد ديروز : 1,737
» ورودي گوگل امروز : 5
» ورودي گوگل ديروز : 18
» بازديد هفته : 13,190
» بازديد ماه : 10,054
» بازديد سال : 1,058,632
» بازديد کلي : 14,958,130