براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به
ايميل شما ارسال شود
 لطفا صبر کنید ...
|
|

در شب یلدا معمولاً رسم بر این است که خوراکی های تدارک دیده را به گونه ای زیبا به روی میز یا سفره ای چیده و مهمانان با توجه به تعدادشان دور آن می نشینند. خوردن غذا نیز جزئی از شب یلداست که با انار بسیار لذیذ تهیه می شود. « روش تهیه مسمای انار مخصوص شب یلدا »
مواد لازم:
مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
دانه انار ۱ پیمانه
رب گوجه
۲ قاشق غذاخوری
رب انار
۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا پیازها را خرد کرده و تفت دهید. مرغها را می توانیم درسته سرخ نمایید و هم چند تکه بکنید و در روغن همراه با پیاز تفت دهید.
در این مرحله انارهای دانه شده همراه با نمک، فلفل، زعفران دم کشیده و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. و در آخر آب اضافه میکنیم و می گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً جا بیفتد.
بعد از اینکه خوب جا افتاد رب انار را اضافه میکنیم و بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می توانید خورش را برای سرو آماده کنید.
خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم آب باشد. می توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین تر شود.
« خورش انار و بادمجان »
مواد لازم برای دو نفر :
گوشت مرغ
۴۰۰گرم
دانه انار ۱پیمانه
آب انار ۲ پیمانه
پیاز متوسط ۱عدد
روغن ۲ق س
بادمجان قلمی ۳ عدد
روش تهیه: پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛بعد در تابه ای مقداری رروغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.
مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود میتوانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.
پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضاافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه،میتوانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.بعد از حدود ۲۰ دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.۲۰ دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
*اگر آب انار در دسترس نبود مبتوانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.
*ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید. منبع : zibasho.com
:: امتياز: |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 1 نفر
مجموع امتياز : 5 |
|
:: بازديد : 2333
:: برچسب ها :
پیشنهادات شام شب یلدا
,
غذاهای شب یلدا
,
غذای مخصوص شب یلدا
,
طرز تهیه مسمای انار
,
روش تهیه مسمای انار
,
مسمای انار مخصوص شب یلدا
,
طرز تهیه خورش انار و بادمجان
,
روش پخت خورش انار و بادمجان
,
خورش بادمجان با انار
,
مواد لازم برای خورش انار و بادمجان
,
آموزش آشپزی
,
سایت آشپزی
,
شام شب یلدا
,
:: ارسال شده در:
آشپزی ,
انواع خوروش ,
:: مطالب مرتبط:
روش پخت کباب سبزیجات ,
روش پخت دلمه مرغ ,
روش پخت لازانیای نخود سبز ,
روش پخت مرغ ذغالی ,
روش پخت کیک انار ,
روش پخت انار پلو برای شب یلدا ,
خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها ,
روش تهیه سس سیب ,
روش تهیه ترشی ازگیل ,
روش پخت مربای آلوئه ورا ,
نويسنده : شکیبا
تاريخ : [سه شنبه 26 آذر 1392 ] [ 12:50]
|
|
|
اين نظر توسط
سهیلا در تاريخ 1393/8/9 و 5:53 دقيقه ارسال شده
است |
|
|

|
|
عالی بود دستتون بی بلا |
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
|
|
|
|
|
|
آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
آمار کاربران
» افراد آنلاين : 11
» تعداد اعضا : 528
کاربران آنلاين
آمار بازديد
» بازديد امروز : 2,563
» بارديد ديروز : 2,625
» ورودي گوگل امروز : 6
» ورودي گوگل ديروز : 9
» بازديد هفته : 11,178
» بازديد ماه : 122,645
» بازديد سال : 122,645
» بازديد کلي : 15,189,752
|
|