loading...

آموزشی ها

روش پخت کیک گلابیمواد اولیه :  گلابی  پنج عدد  تخم مرغ  سه عدد  كره  100 گرم  شكر  1/4 پيمانه  بادام آسياب ش

روش پخت کیک گلابی

شکیبا بازدید : 2034 چهارشنبه 05 تير 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت کیک گلابی

مواد اولیه :
 



 گلابی
 
 پنج عدد
 


 تخم مرغ
 
 سه عدد
 


 كره
 
 100 گرم
 


 شكر
 
 1/4 پيمانه
 


 بادام آسياب شده
 
يك پيمانه
 


نان سوخاري پودر شده (پودر نان خشك)
 
يك پيمانه
 


آرد سفيد
 
نصف پيمانه
 


رنده پوست ليمو
 
يك قاشق چايخوری
 


بكينگ پودر
 
يك قاشق چايخوری
 


وانيل
 
نصف قاشق چايخوری
 


آبليمو
 
يك قاشق سوپخوری
 


طرز تهيه:
گلابي‌ها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسيم مي‌كنيم و هسته‌هاي آن را گرفته و به آبليمو آغشته مي‌كنيم تا سياه نشود. كره، شكر و وانيل را با همزن مي‌زنيم تا كرمي رنگ شود. زرده‌ها و سفيده‌هاي تخم‌مرغ را جدا كرده و زرده‌ها را با كره و شكر مخلوط مي‌‌كنيم تا كرم حالت لطيفي پيدا كند. رنده پوست ليمو، آرد سفيد، پودر نان سوخاري، بادام آسياب شده و بيكينگ‌پودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم. در انتها سفيده‌هاي زده شده را هم به مواد مي‌افزاييم. خمير آماده شده را در قالب مورد نظر كه كف آن كاغذ روغني گذاشته‌ايم ريخته و گلابي‌ها را روي آن قرار مي‌دهيم. شكر و دارچين را هم مخلوط نموده و روي گلابي‌ها مي‌پاشيم و در فر از قبل گرم شده به مدت يك ساعت و با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد قرار مي‌دهيم.
 
منبع : sooran.com

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 730
  • آی پی دیروز : 623
  • بازدید امروز : 1,177
  • باردید دیروز : 810
  • گوگل امروز : 9
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 3,517
  • بازدید ماه : 5,159
  • بازدید سال : 400,698
  • بازدید کلی : 15,974,972
  • تبلیغات