loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 3027 پنجشنبه 26 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت دلمه قارچ و مرغ

مواد لازم :
 



قارچ
 

نيم كيلوگرم
 



سينه مرغ
 

يك عدد
 



پنير موتزارلا
 

200 گرم
 



پياز
 

يك عدد
 



فلفل دلمه‌اي
 

يك عدد
 



روغن‌زيتون
 

دو قاشق غذاخوري
 



سس گوجه‌فرنگي
 

دو قاشق غذاخوري
 



زردچوبه، نمك و فلفل
 

به ميزان لازم
 

 
 
 
 
موادلازم براي سس سفيد :





آرد
 

سه قاشق غذاخوري
 



شیر
 

يك پيمانه
 



کره
 

50 گرم
 

 
 
 
 
طرز تهيه :
 
 
 
آشپزی-سينه مرغ را ريز خرد كنيد و با روغن‌زيتون و پياز خردشده تفت دهيد تا رنگش سفيد شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بيفزاييد و در تابه را ببنديد تا مرغ و پياز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقيقه فلفل دلمه‌اي خردشده را اضافه كنيد و تفت دهيد و در پايان، سس گوجه‌فرنگي را بيفزاييد و اجازه دهيد دو تا سه دقيقه روي حرارت بماند تا مواد رنگ بگيرد. پايه‌هاي قارچ را جدا كنيد و قسمت‌هاي سياه داخل كلاهك قارچ را بتراشيد.آنگاه آرد سفيد را در كره تفت دهيد و كم‌كم شير را بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود و يك مايع صاف به دست آيد و بگذاريد كمي خنك شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پر كنيد و كمي پنير موتزارلا رنده شده بريزيد و قارچ‌ها را در سيني فر به طور وارونه بچينيد و روي قارچ‌ها سس سفيد بريزيد و درون فر 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد و به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد.

منبع : بیتوته

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 27
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 219
  • آی پی دیروز : 399
  • بازدید امروز : 431
  • باردید دیروز : 1,611
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 8
  • بازدید هفته : 10,733
  • بازدید ماه : 32,496
  • بازدید سال : 264,723
  • بازدید کلی : 16,715,176
  • تبلیغات