loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 4139 جمعه 10 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

طرز تهیه سوپ چینی

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
1 عدد سينه‌ي مرغ پخته
1 ليوان قارچ خرد شده
3 قاشق سوپ‌خوري آرد ذرت
3 ليوان آب مرغ
3 عدد تخم‌مرغ
سس سوياي روشن به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم

 

طرز تهيه:
در قابلمه‌اي قارچ، سينه‌ي مرغ كه از قبل پخته شده و آب مرغ را مي‌ريزيم و به مدت 15 دقيقه روي حرارت متوسط مي‌گذاريم تا قارچ پخته شود. بعد از گذشت اين مدت، آرد را در كمي آب سرد حل مي‌كنيم و با سس سويا و سرکه به سوپ مي‌افزاييم. در اين لحظه سوپ بايد غليظ و لعاب‌دار باشد. تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌اي مي‌زنيم، كفگير را روي قابلمه مي‌گذاريم و تخم‌مرغ‌ها را روي كفگير مي‌ريزيم. در اين حالت تخم‌مرغ‌ها به صورت دانه‌دانه در سوپ نمايان مي‌شوند.

منبع: hashpazi.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 598
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 2,383
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 12,447
  • بازدید ماه : 22,467
  • بازدید سال : 111,345
  • بازدید کلی : 17,185,574
  • تبلیغات