close
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه شیرینی فرانسوی

آموزشی ها

طرز تهیه شیرینی فرانسویمواد لازم:     برای۴۰ تا ۵۰ عدد مکرون بادام بدون پوست گرفته پودر شده————- ۱۲۰ گرم سفیده تخم مرغ——————————– ۲ عدد حدود ۶۰ گرم نمک ——————————————–کمی پودر قند—————————————– ۱۵۰ گرم    …

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

آموزشی هاطرز تهیه شیرینی فرانسوی

مواد لازم:

    برای۴۰ تا ۵۰ عدد مکرون

بادام بدون پوست گرفته پودر شده————- ۱۲۰ گرم
سفیده تخم مرغ——————————– ۲ عدد حدود ۶۰ گرم
نمک ——————————————–کمی
پودر قند—————————————– ۱۵۰ گرم

   

مواد لازم با انتخاب شما :

رنگ قرمز—————– ۱۰ قطره
رنگ زرد——————- ۱۰ قطره
رنگ سبز —————-۱۰ قطره
پسته پودر شده———- ۲ قاشق غذا خوری
وانیل درسته————- ۱ عدد یا وانیل پودری مقداری
پودر نارگیل————— ۲ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو—————- ۲ قاشق غذاخوری

  

  *مواد میانی با طعم تمشک( قرمز )

کره به دمای محیط رسیده——— ۱۲۰ گرم
پودر قند—————————– ۲۰ گرم
مارمالاد تمشک——————— ۸۰ گرم

 

   *مواد میانی با طعم پسته ( سبز)

پسته ——————————-۵۰ گرم
مارزیپان آماده ———————-۱۵۰ گرم
اسانس بادام———————— چند قطره ( لی-کور بادام ۵ قاشق غذا خوری)

   

*مواد میانی نارگیلی – وانیلی ( سفید )

وانیل درسته———————— ۱ عدد یا پودر وانیل به میزان لازم
کره به دمای محیط—————– ۱۲۰ گرم
پودر قند—————————– ۱۰۰ گرم
اسانس رام————————- چند قطره ( رام اصل ۲ قاشق غذاخوری)
پودر نارگیل————————– ۳ قاشق غذاخوری

   

*مواد میانی شکلاتی ( قهوه ای)

شکلات تختهای تلخ —————۱۲۰ گرم
خامه——————————– ۱۰۰ میلی لیتر

 

   *مواد میانی لیمویی ( زرد)

کره به دمای محیط—————– ۱۲۰ گرم
پودر قند—————————– ۱۰۰ گرم
آب لیمو و رنده پوست لیمو——–۱ عدد (لیموی طبیعی)

  

  طرز تهیه:

۱- بادام را پودر کرده و از الک رد کنید تا مطمئن باشید کاملا حالت پودری داشته باشد.
سفیده را همراه نمک با همزن بزنید و پودر قند را قاشق قاشق به آن اضافه کنید و کاملا بزنید تا حسابی پفکی و سبک شود.
بعد پودر بادام را اضافه کرده و با مفتول دستی مخلوط کنید.

۲- برای طعمها و رنگ های مختلف مکرون به این صورت عمل کنید :

برای قرمز، فقط رنگ قرمز را اضافه کنید.

برای سبز ،رنگ سبز و پسته پودر شده را اضافه کنید.

برای سفید، وانیل و پودر نارگیل اضافه کنید.

برای قهوه ای، پودر کاکائو

برای زرد، رنگ زرد

به این ترتیب رنگها و مواد را به سفیده و پودر بادام اضافه کرده و با مفتول مخلوط میکنید .

۳- دو عدد سینی فر را آمده کرده کاغذ انداخته . خمیر مکرون را داخل قیف ریخته ( میتوانید ماسوره گرد سرش قرار بدید ) یا سر قیف را حدود ۸ میلیمتر با چاقو ببرید منظور نوک قیف است. و روی کاغذ با فاصله و به صورت کوچک کوچک و گرد و هم اندازه از خمیر ماکارون میزنید.
به این صورت که دستتون را روی سینی گذاشته یک فشار کوچک و سریع بر میدارید و بعدی را میزنید. بعد از اتمام مکرونها کمی روی سینی راه میوفتند منظور این است که کمی پخش میشوند ولی سطح رویشون کاملا صاف است.

قطر هر مکرون بعد از پخت دو و نیم سانتیمتر است. پس موقعی که با قیف کار میکنید حواستان جمع باشد که زیاد فشار ندید که بزرگ در بیاد و پهن بشه.

برای اینکه کاغذ روغنی از روی سینی تکان نخورد و ثابت بماند ،کمی از مایه مکرون را ۴ گوشه سینی مالیده و کاغذ روغنی را روش قرار میدهید. بعد شروع به زدن مکرون میکنید.

۴- روش اول: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید مکرون ها روی سینی خشک شوند. بعد در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد ۲۵ دقیقه بپزید.

روش دوم: یا به این صورت که فر را از پیش روی ۸۰ درجه با هوای داغ گرم میکنید (umluftbackofen ) و ۲ تا سینی را در طبقه وسط فر قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه میدهید خشک شوند…در انتها روی مکرونها نباید چسبناک باشد بلکه صاف و یکدست.

بعد فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد داغ میکنید و سینیها را در فر قرار داده به مدت ۶ تا ۸ دقیقه میپزید. از فر خارج کرده و اجازه میدهید خنک شوند.

****** در یک فیلم دیدم که بعد از پخت سینی را از فر خارج کرد خیلی آهسته کاغذ شیرینیها را از سینی بیرون کشید و روی میز کارش قرار داد…بعد روی سینی را با اسپری آب پاشید و دوباره آهسته و آروم کاغذ شیرینیها را روی سینی که با آب مرطوب شده بود کشید و چند دقیقه بهشون زمان داد بعد خیلی راحت از روی کاغذ جدا کرد و در ظرف دیگه گذاشت.

۵- مواد میانی تمشکی : کره و پودر قند و مارمالاد تمشک را با همزن بزنید تا حالت بگیره و کرم خوشرنگی به دست بیاد اگر بعد از هم زدن به صورت لخته شده در اومد, کاسه را روی بنماری قرار بدید و دوباره بزنید تا از اون حالت در بیاد و دوباره روان بشه.

۶- مواد میانی پسته ای : پسته را در آسیاب ریخته و خوب پودر کنید مارزیپان را به قطعات کوچک خرد کرده و به پسته اضافه کرده و با هم در آسیاب مخلوط کنید تا به صورت خمیر در بیاد…مخلوط پسته و مارزیپان را در کاسه ریخته و لی-کور را به آن اضافه میکنید قاشق قاشق …چون اینجا از لی-کور بادام استفاده میشه و ما استفاده نمیکنیم برای اینکه خمیر را از اون حالت سفتی در بیاد به جاش چند قاشق شیر اضافه میکنید و همچنین اسانس بادام برای معطر شدن بیشتر . با قاشق مخلوط میکنید تا حالتی بگیرد که بتوان آن را در قیف ریخت و فرم داد.

۷- مواد میانی وانیلی – نارگیلی : کره پودر قند وانیل و اسانس رام را با همزن میزنید تا فرم بگیرد. اگر سفت بود ۱ تا ۲ قاشق شیر اضافه کنید. در انتها پودر نارگیل را اضافه کرده و کامل مخلوط میکنید.

۸- مواد میانی شکلاتی : شکلات را به قطعات کوچک خرد کرده…خامه را میجوشانید بعد شکلات را به آن اضافه کرده هم میزنید تا آب شود بعد اجازه میدهید خنک شود …بعد با همزن یا مفتول دستی میزنید تا فرم بگیرد.

۹- مواد میانی لیمویی : کره ,پودر قند و رنده پوست لیمو را با همزن میزنید تا فرم بگیرد .بعد ۳ ۴ قاشق از آب لیمو تازه را اضافه کرده و مخلوط میکنید.

۱۰- مواد میانی را در قیفی ریخته که سوراخ کوچکی دارد و یکی یکی روی مکرونها را پر میکنید ( سطحی که روش صاف است از مواد میگذارید ) بعد مکرون دومی هم روش قرار داده…و تا موقع سرو در جای خنکی نگهداری میکنید.

۱۱- بهترین زمان برای مصرف ماکارونها ۱ تا ۲ روز است.

اما شما به راحتی میتوانید مکرونها را هم فریز کنید به این صورت که روی کاغذ پوستی داخل قوطی دربسته بچینید و در فریزر قرار بدید…مکرونها داخل قوطی و مابین کاغذ پوستی حدود ۱ تا ۲ هفته خنک و خشک باقی میمانند.

منبع: iranvij.ir


:: امتياز: نتيجه : 5 امتياز توسط 2 نفر مجموع امتياز : 45

:: بازديد : 6167
:: برچسب ها : شیرینی فرانسوی , شیرینی نارنجک , شیرینی های ایرانی , شیرینیهای خشک , طبخ انواع شیرینی ها , طرز تهيه خامه روي كيك , طرز تهیه آرد برنج , طرز تهیه بادام سوخته , طرز تهیه باقلواتهیه , طرز تهیه برشتوک نخودچی , طرز تهیه خامه برای کیک تولد , طرز تهیه خامه برای کیک ها , طرز تهیه خامه که به مصرف کیک ها میرسد , طرز تهیه خامه کیک , طرز تهیه خامه کیک تولد؟ , طرز تهیه رنگینک , طرز تهیه شربت بامیه و زولبیا , طرز تهیه شربت قند , طرز تهیه شیرینی تر , طرز تهیه شیرینی توت ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع کیک و بیسکوئیت , انواع شیرینی ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : محمد
تاريخ : [شنبه 02 دي 1391 ] [ 2:49]
ارسال نظر براي اين مطلب
اين نظر توسط heshmati در تاريخ 1393/4/23 و 2:54 دقيقه ارسال شده است

ارسال دستورپخت چند نوع شيريني فرانسوي وكلوچه زنجبيلي

اين نظر توسط جالبه در تاريخ 1392/4/27 و 18:04 دقيقه ارسال شده است

شکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلک

اين نظر توسط roya در تاريخ 1391/12/17 و 18:02 دقيقه ارسال شده است

سلام من شیرینی ماکارون درس کردم ولی روشون ترک میخوره .علت چیه؟راهنمایی کنید ممنون


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 12
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 2,625
» بارديد ديروز : 4,191
» ورودي گوگل امروز : 2
» ورودي گوگل ديروز : 9
» بازديد هفته : 28,066
» بازديد ماه : 106,200
» بازديد سال : 1,397,027
» بازديد کلي : 13,464,777