طرز تهیه نان شیرینی خشک
این خمیر مایه اصلی اغلب شیرینی های خشک است که با تغییر اسانس و شکل آن نوع و اسم آن تعییر می کند .
مواد لازم:
۱-آرد سفید ۱ کیلو
۲-روغن ۴۵۰گرم
۳-خاک قند ۳۵۰گرم
۴-وانیل به مقدار کم یا کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
یا دارچین کوبیده دو قاشق سوپخوری
یا زنجبیل کوبیده ۲ قاشق سوپخوری
یا رنده پوست مرکبات (پرتقال ، نارنج ، لیموترش) ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
روغن و خاک قند و اسانسی را که دوست داریم مخلوط میکنیم و می زنیم تا مثل کرم نرم و لطیف شود بعد آرد را می ریزیم و خوب بهم می زنیم و خمیر را مالش میدهیم تا نرم شود و چسبندگی پیدا کند ( خمیر را بعد از نرم شدن نباید زیاد مالش داد چون ممکن است روغن بیندازد ) روی خمیر را می پوشانیم و می گذاریم چند ساعت بماند بعد خمیر را باز می کنیم و بهر شکلی که بخواهیم قالب می زنیم و در فر ملایم می پزیم ( روی نانهای قالب زده را ممکن است کمی زرده تخم مرغ و یا سفیده تخم مرغ بمالیم و با خلال بادام و پسته تزئین کنیم )
منبع: iranvij.ir