طرز پخت نان گردویی
مواد لازم:
۱-زرده تخم مرغ ۶ عدد
۲-مغز گردوی خرد شده ۳۰۰گرم (به اندازه یک نخودچی )
۳-شکر ۶قاشق سوپخوری
۴-وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک می اندازیم زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و آنرا می زنیم بقدری که کاملاً سفت و سفید شود سپس گردوی خرد شده را داخل زرده تخم مرغ می ریزیم و بهم می زنیم بعد از مایه با قاشق کوچک گلوله های کوچکی بفاصله داخل سینی را می گذاریم روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه ۲۰ دقیقه بماند نانها را از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.
منبع: iranvij.ir