loading...
آموزشی ها
پیمان بازدید : 4587 یکشنبه 14 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

برای این مربا,انجیر بی دانه ی سفت و بدون شکاف انتخاب کنید. انجیر را 1شبانه روز در زلال آب آهک بخوابانید،سپس آب بکشید و 1شبانه روز در آب ساده بگذارید و 3 - 4 بار آب آن را تازه کنید.سپس انجیر را بشویید و در دیگ بریزید و در مرحله بعد شکر را روی انجیر بپاشید...

مواد لازم 

 

 

انجیر بی دانه سفت

شکر

هل

مقداری آبلیمو

نیم لیترآب دربادیه بریزید وانجیررادانه دانه درآن بگذارید تاشکرآن شسته شود. باقاشق سوراخ داربردارید وکناربگذارید. آب بادیه راباشکردردریگ بریزید، آب لیمووهل رااضافه کنیدو10 - 12 دقیقه روی آتش تیزبجوشانید. سپس انجیررادردیگ بگذارید وبجوشانیدتاشهد مرباقوام بیاید. سپس از روی شعله بردارید ودانه های هل راازمربادرآورید

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 577
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 2,110
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 12,174
  • بازدید ماه : 22,194
  • بازدید سال : 111,072
  • بازدید کلی : 17,185,301
  • تبلیغات