loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 5203 شنبه 25 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی هاطرز تهیه شیربرنج

مواد لازم :

برنج  یک فنجان

شیر  یک و نیم کیلو

گلاب  نصف فنجان

نمک نصف قاشق چایخوری

خامه ۵۰ گرم در صورت تمایل

پودر پسته برای تزئین یک قاشق سوپخوری



طرز تهیه:

برنج را خوب شسته و بگذارید ۲ ساعت خیس بخورد، تا برنج خوب پخته و لعاب بهتری بدهد . سپس آب برنج را از صافی رده کرده و با ۲ لیوان آب و نمک روی شعله ملایم کمی بپزید . شیر را اضافه کرده و بعد گلاب را هم بریزید تا شیر برنج پخته و کاملاً لعابدار شود. در این مرحله می توانید ۵۰ گرم خامه به شیر برنج اضافه کنید و آن را در ظرف مورد نظر کشیده و بعد از  ۳ – ۲  دقیقه روی آن را با پودر پسته تزئین کنید. برای سرو آن می توانید از عسل، مربا یا شیره انگور هم استفاده کنید.

منبع: iranvij.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 34
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 626
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 2,623
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 12,687
  • بازدید ماه : 22,707
  • بازدید سال : 111,585
  • بازدید کلی : 17,185,814
  • تبلیغات