close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه مربای انجیر سیاه

آموزشی ها

دوست دارید در منزل خود مربای انجیر سیاه درست کنید؟ ادامه ی مطلب را مشاهده نماییدمواد لازم: انجير سياه                   …

banner
براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تبلیغات

آموزشی ها

دوست دارید در منزل خود مربای انجیر سیاه درست کنید؟ ادامه ی مطلب را مشاهده نمایید

مواد لازم:

انجير سياه                                 500 گرم

 آب                                   دو و نيم پيمانه

 شكر                                         750 گرم

جوهرليمو                    1/4 قاشق چايخوري

 


طرز تهيه

روي انجيرها را با خلال دندان چند سوراخ مي‌زنيم و آنها را دانه‌دانه داخل يك قابلمه لعابي مي‌چينيم، سپس آب را روي انجيرها ريخته و شكر را نيز به آن مي‌افزاييم. شكر باعث مي‌شود كه انجيرها سفت شده و در اثر جوش خوردن از هم وا نروند. مربا را به مدت 30 دقيقه روي حرارت متوسط مي‌جوشانيم، تا انجيرها كاملا شفاف و طلايي شوند. در انتها جوهرليمو را نيز اضافه مي‌كنيم. در صورت تمايل مي‌توانيم دو قاشق مرباخوري گلاب را هم در آخر پخت به مربا اضافه كنيم.

 


نكتـه:

دقت كنيد كه حتما انجيرها سفت باشند.

منبع: ksabz.net


:: امتياز: نتيجه : 1 امتياز توسط 13 نفر مجموع امتياز : 134

:: بازديد : 39735
:: برچسب ها : طرز تهیه مربای انجیر سیاه , مربا , آموزش پختن مربا , راهنمای پختن مربا , چگونه مربا بپزیم , مربای انجیر , مربای انجیر سیاه , انواع انجیر , انجیر رسیده , انجیر نرم , انجیر لهیده , انجیر نارس , شیره انجیر , انواع مربا , آشپزی+مربا , مواد لازم مربا , مواد لازم مربای انجیر , صبحانه , صبحانه+مربا , کره مربا ,

:: ارسال شده در: آشپزی , انواع مربا ,
:: مطالب مرتبط: روش پخت کباب سبزیجات , روش پخت دلمه مرغ , روش پخت لازانیای نخود سبز , روش پخت مرغ ذغالی , روش پخت کیک انار , روش پخت انار پلو برای شب یلدا , خورش انار (ناردون) با مرغ غذای شب یلدای شمالی ها , دو پیشنهاد برای شام شب یلدا , روش تهیه سس سیب , روش تهیه ترشی ازگیل ,
نويسنده : محمد
تاريخ : [شنبه 04 آذر 1391 ] [ 16:3]
ارسال نظر براي اين مطلب
اين نظر توسط ناشناس در تاريخ 1395/6/8 و 21:47 دقيقه ارسال شده است

سلام
چرا از وزنهای متعارف و استاندارد استفاده نمیکنید؟
اخه دو و نیم پیمانه یعنی چقدر
کدوم پیمانه
خوب درست بگید 100گرم
دویست گرم

اين نظر توسط ناشناس! در تاريخ 1393/6/15 و 11:24 دقيقه ارسال شده است

وقتي انجير ها انقدر شيرين هستن نسبت شكر نبايد مساوي يا كمتر باشه؟؟
اگر بر اساس ذائقه شكر رو كمتر بزنيم ممكنه انجير ها شل بشه يا مربا خراب بشه؟؟؟
جوهر ليمو حتما بايد باشه؟؟؟ جايگزين نداره؟

اين نظر توسط ساقر در تاريخ 1393/6/11 و 23:08 دقيقه ارسال شده است

عالی بود

اين نظر توسط باران در تاريخ 1393/6/11 و 20:24 دقيقه ارسال شده است

حتما لعابي باشد


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
ورزشی
آشپزی
هنری
کودکان و کودک داری
خانه داری
خانواده و ازدواج
سلامت و رِژیم
روانشناسی
اطلاعات عمومی
کامپیوتر
دین و معارف
آرایش و زیبایی
فروشگاه
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 495
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 4
» تعداد اعضا : 528

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 1,230
» بارديد ديروز : 5,199
» ورودي گوگل امروز : 71
» ورودي گوگل ديروز : 398
» بازديد هفته : 17,889
» بازديد ماه : 75,605
» بازديد سال : 75,605
» بازديد کلي : 8,916,973