loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 49500 شنبه 04 آذر 1391 نظرات (4)

آموزشی ها

دوست دارید در منزل خود مربای انجیر سیاه درست کنید؟ ادامه ی مطلب را مشاهده نمایید

مواد لازم:

انجير سياه                                 500 گرم

 آب                                   دو و نيم پيمانه

 شكر                                         750 گرم

جوهرليمو                    1/4 قاشق چايخوري

 


طرز تهيه

روي انجيرها را با خلال دندان چند سوراخ مي‌زنيم و آنها را دانه‌دانه داخل يك قابلمه لعابي مي‌چينيم، سپس آب را روي انجيرها ريخته و شكر را نيز به آن مي‌افزاييم. شكر باعث مي‌شود كه انجيرها سفت شده و در اثر جوش خوردن از هم وا نروند. مربا را به مدت 30 دقيقه روي حرارت متوسط مي‌جوشانيم، تا انجيرها كاملا شفاف و طلايي شوند. در انتها جوهرليمو را نيز اضافه مي‌كنيم. در صورت تمايل مي‌توانيم دو قاشق مرباخوري گلاب را هم در آخر پخت به مربا اضافه كنيم.

 


نكتـه:

دقت كنيد كه حتما انجيرها سفت باشند.

منبع: ksabz.net

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط ناشناس در تاریخ 1395/06/08 و 21:47 دقیقه ارسال شده است

سلام
چرا از وزنهای متعارف و استاندارد استفاده نمیکنید؟
اخه دو و نیم پیمانه یعنی چقدر
کدوم پیمانه
خوب درست بگید 100گرم
دویست گرم

این نظر توسط ناشناس! در تاریخ 1393/06/15 و 11:24 دقیقه ارسال شده است

وقتي انجير ها انقدر شيرين هستن نسبت شكر نبايد مساوي يا كمتر باشه؟؟
اگر بر اساس ذائقه شكر رو كمتر بزنيم ممكنه انجير ها شل بشه يا مربا خراب بشه؟؟؟
جوهر ليمو حتما بايد باشه؟؟؟ جايگزين نداره؟

این نظر توسط ساقر در تاریخ 1393/06/11 و 23:08 دقیقه ارسال شده است

عالی بود

این نظر توسط باران در تاریخ 1393/06/11 و 20:24 دقیقه ارسال شده است

حتما لعابي باشد


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 284
  • آی پی دیروز : 434
  • بازدید امروز : 1,270
  • باردید دیروز : 4,011
  • گوگل امروز : 9
  • گوگل دیروز : 11
  • بازدید هفته : 5,281
  • بازدید ماه : 40,873
  • بازدید سال : 273,100
  • بازدید کلی : 16,723,553
  • تبلیغات