طرز پخت لازانیای لوله ای در ادامه ی مطلب
فيله مرغ 200 گرم
لازانيا يك بسته
فلفل دلمهاي رنگي از هر كدام يك عدد
پياز بزرگ يك عدد
كدو سبز قلمي دو عدد
پنير پارمزان دو قاشق سوپخوري
پنير چدار يك پيمانه
روغن زيتون، نمك و فلفل و شیر به ميزان لازم
طرز تهیه
لازانيا را طبق دستور پخت در آبجوش قرار ميدهيم؛ بعد آبكش كرده، هر ورق را جداگانه لبه آبكش قرار داده و با برس روغن ميماليم تا ورقههاي لازانيا به هم نچسبد. فيله مرغ را با كمي روغن زيتون، نمك، فلفل سياه مخلوط كرده و كنار ميگذاريم تا مزهدار شود. فلفل دلمهاي، كدو و پنير چدار را به صورت خلالي خرد ميكنيم. داخل تابه مقداري روغن ريخته، روي حرارت قرار ميدهيم تا داغ شود سپس پياز خلال شده را درون تابه ميريزيم و كمي هم ميزنيم تا نرم شود، سپس كدو و فلفل دلمهاي را اضافه ميكنيم. مرغ را هم جداگانه تفت داده به اين مواد ميافزائيم و سپس نمك و فلفل زده از روي حرارت بر ميداريم. پنير چدار و پارمزان را هم اضافه ميكنيم.
يك ورقه لازانيا را در سيني قرار ميدهيم، مقداري از مواد را روي يك قسمت از لازانيا قرار داده و شروع به لوله كردن مينمائيم. داخل ظرف پيركس يا مخصوص فر كمي شير ريخته و لازانياهاي لوله شده را كنار هم ميچينيم. در پايان مقداري پنير پارمزان روي لازانيا پاشيده، سس ميريزيم و درون فر از قبل گرم شده در طبقه وسط با حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 15 الي 20 دقيقه ميگذاريم تا بپزد.
مواد لازم براي سس لازانیا
سير له شده دو حبه
پياز نگيني خرد شده يك عدد
كره 25 گرم
فلفل سياه يك قاشق چايخوري
آويشن يك قاشق چايخوري
ادويه مخصوص لازانيا يك قاشق چايخوري
آب گوجهفرنگي يك پيمانه
فلفل تند ريز خرد شده يك عدد
طرز تهیه سس لازانیا
سير، پياز و كره را داخل تابهاي ريخته و پس از سبك شدن ادويهها را اضافه ميكنيم، سپس آب گوجهفرنگي، نمك و فلفل را افزوده و ميگذاريم تا سس جا بيفتد.
نكــته:
به جاي پنير چدار ميتوان از پنير موتزارلا(مخصوص پيتزا) استفاده كرد.
ميتوان فيله گوشت گوسفندي را هم به جاي فيله مرغ به کار برد.
منبع: ash.ksabz.net