loading...
آموزشی ها

روش پخت پیاز شکم پر

شکیبا بازدید : 2218 چهارشنبه 29 آبان 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

این غذای شکم پر بسیار کم کالری و خوش طعم است.

مواد لازم :
 

پیاز متوسط
 
۱۰عدد
 


 گوشت چرخ کرده
 
 ۲۵۰گرم
 


 کرفس ریز خرد شده
 
 ۳ساقه
 


نمک و فلفل
 
 به اندازه کافی
 


 سیر له شده
 
 ۳حبه
 


 اسفناج ریز خرد شده
 
 ۴۰۰گرم
 


 گردوی تفت داده شده و خرد شده
 
۲پیمانه



 روغن
 
 به اندازه کافی
 


آب گوشت

 یک و یک چهارم پیمانه
 


طرز تهیه :
داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.
از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.
سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
 

نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.
مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.
 

پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.
سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد

منبع : khorasannews.com

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 8
  • آی پی دیروز : 227
  • بازدید امروز : 29
  • باردید دیروز : 822
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 1,602
  • بازدید ماه : 15,561
  • بازدید سال : 69,304
  • بازدید کلی : 16,084,828
  • تبلیغات