loading...
آموزشی ها
علی حسین بازدید : 2663 یکشنبه 05 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

روز عاشورا با یکی از دوستان در شلوغی و ازدحام خیابان ها، حرکت می کردیم که چشممان افتاد به دستفروشی که روی چرخ دستی لبو و باقلا پخته می فروخت. به یاد دوران کودکی یک ظرف باقلا و یک ظرف لبو خریدیم و آرام آرام از دستفروش دور شدیم…

علی حسین بازدید : 3231 یکشنبه 05 آذر 1391 نظرات (1)

آموزشی ها

با خوردن سیب احتمال ابتلای شما به سندرم متابولیک کاهش می یابد. محققان فنلاندی و نروژی نشان داده اند، کسانی که به طور منظم سیب می خورند (حداقل ۳ سیب طی یک هفته) ۲۷درصد کمتر از کسانی که اصلا سیب نمی خورند به سندرم متابولیک مبتلا می شوند. سندرم متابولیک حالتی است که بدن را مستعد ابتلا به سکته مغزی، مشکلات قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ می کند. البته یک نکته فرعی هم در این میان وجود دارد، اگرچه سیب برای شما خوب است و نمی گذارد سندرم متابولیک بگیرید اما سعی کنید شکل سیب نباشید زیرا آن ها که دچار چاقی به شکل سیب هستند بیشتر احتمال ابتلا به این حالت را دارند.

علی حسین بازدید : 2803 پنجشنبه 02 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خود هستید و یا در صدد تقویت و یا افزایش عضلات خود می باشید، باید بدانید که بدون مصرف پروتئین موفق نخواهید شد.

علی حسین بازدید : 2823 چهارشنبه 01 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

تابستان فصل سبزی و میوه های تازه است. این گروه از مواد غذایی فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه ۵ سهم از آنها را در برنامه غذایی بگنجانیم اما گاهی بی توجهی به نکته های بهداشتی هنگام خرید، شستشو و نگهداری این مواد باعث ایجاد مسمومیت غذایی می شود…

علی حسین بازدید : 2545 چهارشنبه 01 آذر 1391 نظرات (1)

آموزشی ها

شیر و محصولات لبنی در طول تاریخ همیشه جزء خوراکی های لازم و ضروری برای حفظ سلامت آدمی بهشمار آمده اند. شیر تنها یک نوشیدنی نیست بلکه می توان آن را به عنوان یک غذای کامل هم درنظر گرفت.

علی حسین بازدید : 3232 چهارشنبه 01 آذر 1391 نظرات (2)

آموزشی ها

سال هایی که کودک در مدارس ابتدایی می گذراند، از نظر تغذیه دوره مهمی است؛ زیرا رشد کودک در این سنین ادامه دارد اگرچه سرعت رشد آنها کمتر از سال های اول زندگی است، ولی باید توجه داشت که هر مرحله از رشد متکی بر روند مرحله قبل بوده و مرحله بعد را تحت تاثیر قرار می دهد .

علی حسین بازدید : 3062 جمعه 26 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

زعفران یکی از ارزشمندترین رستنی¬های ایران است که با رنگ و رایحه¬ای دل انگیز و مزه¬ای دلپذیر جهانیان را مجذوب خود کرده است. زعفران از زمان¬های بسیار دور در ایران کشت می¬شده و ایران را خاستگاه این گیاه می¬دانند.

علی حسین بازدید : 3805 جمعه 26 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

کاهو گیاهی از خانواده کلاه‌برگ (Compositeae) با نام علمی لاکتوکاساتیوا و از قدیمی‌ترین سبزی‌ها در دنیاست که خاستگاه آن هندوستان و آسیای مرکزی می‌باشد. رومی‌ها اولین کسانی بودند که خردشده آن را به صورت سالاد به کار بردند، به همین دلیل به یکی از گونه‌های آن رومانیا گفته می‌شود. در قرن هفدهم یک گیاهشناس انگلیسی این سبزی را وارد انگلستان کرد و سپس در تمام دنیا مشهور شد و امروز این سبزی در سفره غذایی مردم سراسر دنیا یافت می‌شود. سابقه استفاده از کاهو در ایران به ۲۵۰۰ سال پیش باز می‌گردد. از نظر گیاهشناسی کاهو گیاهی یکساله با برگ‌های پهن، بلند و سبزرنگ است.

علی حسین بازدید : 3163 جمعه 26 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

کارشناسان تغذیه معتقدند که هر یک از مواد غذایی برای بخش خاصی از بدن مفید هستند و تشخیص و آگاهی از چگونگی این ارتباط می‌تواند در انتخاب صحیح غذا و مناسب برای سلامت اعضای خاصی از بدن موثر باشد.

در این مقاله که در سایت تخصصی استینیگ فیت منتشر شده فهرستی از مواد غذایی ارائه شده است که هر کدام برای حفظ سلامت یک عضو مشخص از بدن همزمان با بالارفتن سن مفید هستند. در این مقاله آمده است:

تعداد صفحات : 10

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 62
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 1334
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 11,100
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 21,164
  • بازدید ماه : 31,184
  • بازدید سال : 120,062
  • بازدید کلی : 17,194,291
  • تبلیغات