loading...
آموزشی ها
علی حسین بازدید : 2648 پنجشنبه 25 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

ننه سرما از راه می‌رسد و گیاهانی در دل خاک برای بیرون آمدن لحظه شماری می‌کنند. چغندر، شلغم، هویج‌فرنگی، سیب‌زمینی و غیره جزو آن دسته از سبزیجات زیرخاکی هستند که به راستی به اندازه‌ی تمام اجسام زیرخاکی از ارزش زیادی برخوردارند.

علی حسین بازدید : 2514 چهارشنبه 24 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

چغاله بادام یکی از میوه‌های نوبر فصل بهار و در واقع میوه درخت بادام است که قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک‌های ظریف بوده و داخل آن روکش سفید و نرمی وجود دارد که مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری می‌کند.

علی حسین بازدید : 4362 چهارشنبه 24 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی هاپ

گوجه سبز  به میوه ی درختان مختلفی که متعلق به نژاد PRUNS از خانواده ی ROSE هستند، اطلاق می شود. بر پایه ی نوشته های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت ۲۰۰۰ ساله دارد و چینی ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند.

علی حسین بازدید : 2676 چهارشنبه 24 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

نارنگی علاوه بر خاصیت اشتهاآوری از جمله میوه هایی است که برای قلب و معده مقوی بوده و به عنوان یک اشتها آور طبیعی برای بیماران کم اشتها و افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند، تجویز می شود. دکتر رضا حشمت درمانگر طب سنتی چین درباره خواص درمانی این میوه زمستانی جزئیات بیشتری را با خوانندگان  در میان می گذارد

علی حسین بازدید : 3796 چهارشنبه 24 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

۱٫ خستگی ناشی از تمرین های ورزشی

تمرین های ورزشی و گاهی فشار عصبی باعث می شوند میزان اسید لاکتیک خون بالا برود و بنابراین احساس خستگی به وجود آید. بنابراین اسید های آمینه ی موجود در سرکه ی سیب، مثل پادزهر عمل می کنند. علاوه بر این سرکه ی سیب حاوی پتاسیم و آنزیم هایی است که باعث رفع احساس خستگی می شود. دفعه ی بعدی که احساس خستگی شدید کردید یک یا دو قاشق سرکه ی سیب را با یک لیوان آب یا آب سبزیجات مخلوط کنید و بنوشید.
علی حسین بازدید : 5011 سه شنبه 23 آبان 1391 نظرات (1)

آموزشی ها

یکی از اولین نوبرانه های بهاری که زود سر و کله اش پیدا می شود توت فرنگی است. البته توت فرنگی های گلخانه ای در سایر فصول سرد سال هم در بازار پیدا می شوند که اندازه درشت تری هم دارند. با این وجود توت فرنگی هایی که در فضای آزاد و در شرایط طبیعی رشد می کنند و فصل بهار در میوه فروشی ها دیده می شوند، طعم و مزه شان بهتر است و البته برای سلامتی شما مزایای زیادی دارند.

علی حسین بازدید : 3618 سه شنبه 23 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می کرد، یک سبد پر از انواع سبزی های تازه به همراه پیازچه و تربچه نقلی​ قرمزرنگی بود که همچون گل جلوه می کرد؛ سبزی هایی که اشتهای افراد را برمی انگیخت و میل به خوردن غذا را دوچندان می کرد، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.

تعداد صفحات : 10

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 49
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 949
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 4,480
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 14,544
  • بازدید ماه : 24,564
  • بازدید سال : 113,442
  • بازدید کلی : 17,187,671
  • تبلیغات