loading...

آموزشی ها

انواع مربا

طرز تهیه مربای انجیر درسته

پیمان بازدید : 4467 یکشنبه 14 آبان 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

برای این مربا,انجیر بی دانه ی سفت و بدون شکاف انتخاب کنید. انجیر را 1شبانه روز در زلال آب آهک بخوابانید،سپس آب بکشید و 1شبانه روز در آب ساده بگذارید و 3 - 4 بار آب آن را تازه کنید.سپس انجیر را بشویید و در دیگ بریزید و در مرحله بعد شکر را روی انجیر بپاشید...

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 25
  • آی پی دیروز : 218
  • بازدید امروز : 286
  • باردید دیروز : 525
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 10
  • بازدید هفته : 811
  • بازدید ماه : 18,822
  • بازدید سال : 18,822
  • بازدید کلی : 16,034,346
  • تبلیغات