loading...
آموزشی ها
شکیبا بازدید : 1987 دوشنبه 30 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت استیک با سس فلفل

مواد لازم :
 



فيله گوساله
 

200 گرم
 



پياز
 

يك عدد
 



سويا سس و فلفل سیاه نیم کوب
 

از هر کدام يك قاشق سوپخوري
 



روغن زيتون و خامه
 

از هر کدام 100 گرم
 




فلفل قرمز درشت
 

دو عدد
 



فلفل قرمز پودري
 

يك قاشق مرباخوري
 

 
 
 
 
طرز تهيه :
 
فيله گوساله را به دو تكه 100 گرمي تقسيم كنيد. پياز را رنده و آب آن را گرفته با سس سويا و فلفل سياه نيم‌كوب مخلوط كرده و روي تكه‌هاي گوشت بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته سپس روغن زيتون را اضافه كرده و به مدت دو ساعت ديگر در يخچال استراحت دهيد.
 
 
 
تابه را روي حرارت ملايم با كمي روغن زيتون گرم كرده و تكه‌هاي فيله را بپزيد. در اين زمان فلفل قرمز را برش‌هاي نيم سانتي‌ زده و در تابه‌اي كوچك خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا كمي غليظ شود.
 
 
 
يك تكه از فيله را روي ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روي فيله بچينيد و فيله دوم را روي فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روي استيك طبق شكل ريخته و سرو كنيد.
 
 
 
 
 
منبع : groohashpazi

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 383
  • آی پی دیروز : 421
  • بازدید امروز : 1,153
  • باردید دیروز : 2,789
  • گوگل امروز : 9
  • گوگل دیروز : 10
  • بازدید هفته : 6,037
  • بازدید ماه : 27,800
  • بازدید سال : 260,027
  • بازدید کلی : 16,710,480
  • تبلیغات