loading...

آموزشی ها

روش پخت استیک با سس فلفلمواد لازم : فيله گوساله 200 گرم  پياز يك عدد  سويا سس و فلفل سیاه نیم کوب از هر کدام يك قاشق سوپخوري  روغن زيتون و خامه از هر کدام

روش پخت استیک با سس فلفل

شکیبا بازدید : 1869 دوشنبه 30 ارديبهشت 1392 نظرات (0)

آموزشی ها

روش پخت استیک با سس فلفل

مواد لازم :
 



فيله گوساله
 

200 گرم
 



پياز
 

يك عدد
 



سويا سس و فلفل سیاه نیم کوب
 

از هر کدام يك قاشق سوپخوري
 



روغن زيتون و خامه
 

از هر کدام 100 گرم
 




فلفل قرمز درشت
 

دو عدد
 



فلفل قرمز پودري
 

يك قاشق مرباخوري
 

 
 
 
 
طرز تهيه :
 
فيله گوساله را به دو تكه 100 گرمي تقسيم كنيد. پياز را رنده و آب آن را گرفته با سس سويا و فلفل سياه نيم‌كوب مخلوط كرده و روي تكه‌هاي گوشت بريزيد و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته سپس روغن زيتون را اضافه كرده و به مدت دو ساعت ديگر در يخچال استراحت دهيد.
 
 
 
تابه را روي حرارت ملايم با كمي روغن زيتون گرم كرده و تكه‌هاي فيله را بپزيد. در اين زمان فلفل قرمز را برش‌هاي نيم سانتي‌ زده و در تابه‌اي كوچك خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا كمي غليظ شود.
 
 
 
يك تكه از فيله را روي ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روي فيله بچينيد و فيله دوم را روي فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روي استيك طبق شكل ريخته و سرو كنيد.
 
 
 
 
 
منبع : groohashpazi

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 340
  • آی پی دیروز : 576
  • بازدید امروز : 462
  • باردید دیروز : 789
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 462
  • بازدید ماه : 14,921
  • بازدید سال : 154,577
  • بازدید کلی : 15,728,851
  • تبلیغات