براي اطلاع از آپديت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به
ايميل شما ارسال شود
 لطفا صبر کنید ...
|
|

نکات مهم آشپزی - بورانی در گروه پیشغذاها جای میگیرد و اصلیت ایرانی دارد. البته در كشورهای حاشیه مدیترانه و بهخصوص تركیه نیز انواع بورانی در سفره غذایی مردم دیده میشود. در شمال آفریقا نیز پیشغذاهایی به نام بورانی وجود دارد كه در بیشتر آنها از زیتون استفاده میشود. با اینكه انواع بورانی با سبزیهای پخته تهیه میشوند اما ماست و خیار نیز نوعی بورانی سرد است كه توصیه میشود برای هر چه خوشمزهترشدنش از شوید، نعناع خشك و كمی گردو استفاده شود. در میان انواع بورانی، بورانی اسفناج، كدو حلوایی، لبو و بادمجان هم خوشمزهتر هستند و هم رایجتر كه برای تهیهشان بهتر است نكتههایی را در نظر بگیرید :
1 - هر ماستی را برای هر بورانیای نباید استفاده كرد زیرا طعم ماست در حاصل كار تاثیر بسیاری خواهد داشت. بهطور مثال بهتر است به بورانی اسفناج، ماست موسیر و به بورانی بادمجان، ماست خامهای و به بورانی لبو، ماست شیرین بزنید تا طعم آن منحصر به فرد شود.
2 - اگر میخواهید بورانی لبو تهیه كنید لبوها را به مربعهای ریز تقسیم كنید و آنها را رنده نكنید. به این ترتیب این بورانی ظاهر زیباتری پیدا خواهد كرد.
3 - كافی است لبو را با آب بپزید. لزومی ندارد به آن شكر اضافه كنید. طعم و شیرینی خود لبو برای تهیه بورانی كافی است.
4 - اسفناج را برای بورانی اسفناج فقط بخارپز كنید اما كدو حلوایی را باید كاملا بپزید و با كمی كره تفت دهید سپس بهصورت پوره درآورید و برای تهیه بورانی مورد استفاده قرار دهید.
5 - هنگامی كه میخواهید بورانی بادمجان تهیه كنید بادمجانها را حتما كباب كنید و از سرخكردن آنها بپرهیزید. یادتان باشد طعم بادمجان كبابشده در طعم بورانی تاثیر بسزایی خواهد داشت.
6 - برای هرچه خوشمزهترشدن بورانیها، بهتر است به بورانی بادمجان، سیر تازه، به بورانی اسفناج نعناع و گل سرخ و به بورانی كدو حلوایی، كمی شكر و زعفران اضافه كنید.
7 - خلاصه اینكه بورانی پیش غذایی ساده است كه به كمك آن میتوان میز غذا را رنگین كرد اما در صورت اضافه آمدن، باید آنها را در ظرف دردار در یخچال نگه داشت تا طعم سایر موادغذایی را به خود نگیرند.
اگر فشارخون دارید بورانی اسفناج، بهترین گزینه برای شماست زیرا سبزیهای برگ سبز تیره به كنترل فشارخونتان كمك خواهد كرد البته بهتر است در تهیه آن حتما از سیر تازه استفاده كنید تا خوردن این سبزی به كاهش فشارخونتان كمك كند.
لاغر هستید بهتر است در میان بورانیها، بورانی لبو و كدو حلوایی را انتخاب كنید كه پركالریتر هستند البته بهتر است در تهیه آنها از ماست خامهای استفاده كنید كه در واحد حجم میزان انرژی دریافتیتان را افزایش دهد.
اضافه وزن دارید بهتر است بورانی بادمجان را انتخاب كنید البته ماست اضافهشده به این بورانی بهتر است از نوع بدون چربی باشد تا به این ترتیب میزان كالری دریافتیتان به حداقل ممكن برسد.
منبع : salamat.ir
:: امتياز: |
|
نتيجه : 5 امتياز توسط 5 نفر
مجموع امتياز : 5 |
|
:: بازديد : 2999
:: برچسب ها :
بورانی
,
خواص بورانی
,
روش تهیه بورانی
,
اسفناج
,
فواید اسفناج
,
خواص اسفناج
,
خواص ماست
,
درست کردن برانی
,
نحوه درست کردن برانی
,
خوشمزه ترین برانی
,
راز درست کردن برانی
,
راز خوشمزه شدن برانی
,
نکاتی برای درست کردن برانی
,
نکات مهم آشپزی
,
:: ارسال شده در:
نکات آشپزی ,
:: مطالب مرتبط:
طرز تهیه اشترودل ,
طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی ,
طرز تهیه زیتون پرورده ,
طرز تهیه پنیر خانگی ,
ميان برهاي آشپزخانه اي ,
نکاتی کلیدی برای پخت کباب ,
غذاها را در چه ظرفی نگهداری کنیم؟ ,
چگونه تنوع غذایی داشته باشیم؟ ,
روش صحیح نگهداری چای و قهوه ,
خواص میگو ,
نويسنده : شکیبا
تاريخ : [پنجشنبه 22 فروردين 1392 ] [ 14:49]
|
|
? زخم سینه در دوران شیردهی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? بایدها و نبایدهای دعوای زناشویی تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? رنگ سال 2014 تاريخ : دوشنبه 21 بهمن 1392
? لطفا این پنج جمله را به مجردها نگویید!!! تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? سوزش ادرار در زنان تاريخ : جمعه 18 بهمن 1392
? پیامک روز ولنتاین تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? راه های افزایش انگیزه تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? مزوتراپی صورت تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? نحوه تمیز کردن گل مصنوعی تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
? با این قوانین مد ، خوش تیپ باشیم تاريخ : چهارشنبه 16 بهمن 1392
|
|
|
|
|
|
آمار مطالب
» کل مطالب : 1131
» کل نظرات : 496
آمار کاربران
» افراد آنلاين : 3
» تعداد اعضا : 528
کاربران آنلاين
آمار بازديد
» بازديد امروز : 1,098
» بارديد ديروز : 1,580
» ورودي گوگل امروز : 4
» ورودي گوگل ديروز : 5
» بازديد هفته : 1,098
» بازديد ماه : 1,098
» بازديد سال : 170,140
» بازديد کلي : 15,237,247
|
|