طرز تهیه اسنک ماهی
مواد لازم برای ۲ نفر:
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ماهی، ۱ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، ۲۰۰ گرم قارچ تازه ورقه شده، ۸ عدد نان تست، ۴ ورق پنیرپیتزا، ۱ قاشق غذاخوری پودر آویشن، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به میزان دلخواه.
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده ماهی را با نمک، پودر سیر و فلفل سیاه کمی تفت دهید و حدود ۱۰ دقیقه اجازه دهید گوشت ماهی خوب پخته شود. پس از پختن گوشت ماهی، ۴ عدد از نان های تست را داخل یک سینی بگذارید و روی هر کدام از آنها کمی پودر آویشن بپاشید و یک عدد پنیر پیتزای ورقه ای هم روی هر کدام از آنها قرار دهید. حالا حدود ۲ قاشق غذاخوری گوشت ماهی چرخ کرده روی هر نان بریزید و چند ورق قارچ روی ماهی چرخ کرده بچینید؛ در نهایت هم دوباره کمی پودر آویشن روی قارچ ها بپاشید و نان تست دیگر را روی تمام این مواد قرار دهید و ساندویچ ها را برای آماده شدن داخل ساندویچ ساز بگذارید. اگر ساندویچ ساز ندارید، می توانید نان های تست را ۱ تا ۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم ساندویچ تردتری داشته باشید و هم پنیرپیتزا وقت کافی برای ذوب شدن داشته باشد. بهتر است اسنک ماهی به صورت گرم سرو شود.
منبع: iranvij.ir