loading...
آموزشی ها
پارسا بازدید : 15878 چهارشنبه 22 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

سوپ سفيد يا سوپ جو، از خوشمزه‌ترين و پرطرفدارترين سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌هاي مجلسي، غليظ و به اصطلاح پروپيمان هستند. سوپ سفيد هم از اين قاعده مستثنا نيست. اين خوراك مي‌تواند به همراه نان به عنوان يك غذاي اصلي مقوي و لذيذ سرو ‌شود.

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

  •  جو پرك: 100 گرم، خيسانده
  •  هويج متوسط: يك عدد، رنده‌ شده
  •  كتف مرغ: 4 تا 6 عدد، آبپز
  •  آب مرغ: 3 پيمانه
  •  كره: 60 گرم
  •  آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري
  •  شير: نيم ليتر
  •  خامه: 100 ميلي‌ليتر
  •  جعفري ساطوري: يك قاشق غذاخوري
  •  نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه:

1- جو را آبكش كرده و همراه يك ليتر آب‌جوش روي شعله ملايم 10 دقيقه بپزيد. هويج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را 20 دقيقه ديگر ادامه دهيد تا هويج نرم شود.

2- كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه كوچك آب كنيد. هنگامي كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنيد. پس از يك دقيقه شير را اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا غليظ شده و سس آماده شود.

3- گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفيد به سوپ اضافه كنيد. اگر غلظت سوپ زياد بود، كمي آب‌جوش اضافه كنيد. نمك و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنيد. يكي، دو دقيقه قبل از سرو جعفري را اضافه كنيد تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی:
1 - به جاي آب مرغ از آب گوشت يا سبزيجات هم مي‌توانيد استفاده كنيد.
2 - به جاي شير، سس را با آب مرغ يا گوشت مي‌توانيد تهيه كنيد، طعم سوپ متفاوت مي‌شود و اسمش ديگر سوپ سفيد نيست.
3 -  جو پرك را زياد نپزيد چون در سوپ له مي‌‌شود.
4 - اگر كمي پياز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنيد، سوپ پرمايه‌تر مي‌شود.

منبع:مجله ایده آل

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 55
  • آی پی دیروز : 454
  • بازدید امروز : 94
  • باردید دیروز : 1,826
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 94
  • بازدید ماه : 5,517
  • بازدید سال : 107,641
  • بازدید کلی : 16,558,094
  • تبلیغات