loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 42913 شنبه 18 آذر 1391 نظرات (8)

آموزشی هاطرز تهیه ماکارونی با سویا

مواد لازم :
ماکارونی فرمییک بسته

پیازدرشت یک عدد

بزرگ سویا۲

/۱+۱ پیمانه فلفل

دلمه ای متوسط یک عدد

پودر آویشن دو ق.چروغ نبه اندازه

لازم زردچوبه یک ق.چ پر رب گوجه فرنگی

یک ق.س پرنمک و فلفل به اندازه لازم



طرز تهیه :

ابتداسویا را در آب گرم خیس کنید و یکی دو ق.س سرکه در آن بریزید و بعد از نیم ساعت در صافی

ریخته و با دست خوب بفشارید تا آب سویا کاملاً گرفته شود.بعد داخل ماهی تانه و بدون روغن بریزید

وچند دقیقه بدون روغن روی حرارت هم بزنید تاآب باقی مانده در سویا تبخیر شود.
حالا سویا را کناربگذارید تا بعد.

پیاز را ریز خرد کنید و باچند قاشق روغن تفت دهید تا نرم شود، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید وهمراه

سویای آب گرفته به پیاز اضافه کنید وپنج شش دقیقه تفت دهید و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و

رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و حدود سه چهاردقیقه ی دیگر تفت دهید و سپس یک و نیم

پیمانه آب درون آن ریخته و اجازه دهید با حرارت کم بپزد و به روغن بیفتد.
در یک ظرف مناسب آب به اندازه لازم ریخته و با دوسه ق.غ خوری نمک ، روی حرارت بجوشانید،
وقتی آب جوشید ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید تا ماکارونی بپزد . حدوداًبرای پخت

ماکارونی نیم ساعت کافیست . بعد از پخت ، ماکارونی را در صافی ریخته و دوسه لیوان آب روی آن

بریزید تا نمک اضافی آن گرفته شود.بعد داخل ظرفی که می خواهید ماکارونی را دم کنید ، کمی روغن
ریخته و روی حرارت گذاشته تا گرم شود بعد ظرف رااز روی حرارت بردارید و یک تکه نان لواش ،
به عنوان ته دیگ بگذارید .بعد مخلوط سویا و ماکارونی آبکش شده را با هم مخلوط کنید وروی ته
دیگ بریزید و با دم کنی و شعله پخش کن حدود بیست دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.وسپس میل کنید.

منبع: iranvij.ir

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط mahsa در تاریخ 1393/01/15 و 16:19 دقیقه ارسال شده است

خوشمزس

این نظر توسط lili در تاریخ 1392/10/21 و 11:22 دقیقه ارسال شده است

Thanks

این نظر توسط پسر ایرانی در تاریخ 1392/07/18 و 12:07 دقیقه ارسال شده است

ممنون کارم راه افتاد،شکلک

این نظر توسط غفغ در تاریخ 1392/05/20 و 19:25 دقیقه ارسال شده است

به نظرتون این روشی که گفتین خوبه بازم ممنون

این نظر توسط لاله در تاریخ 1392/04/25 و 8:58 دقیقه ارسال شده است

شکلک

این نظر توسط solmas در تاریخ 1392/04/16 و 14:32 دقیقه ارسال شده است

خوب بود ممنونشکلک

این نظر توسط رضا در تاریخ 1392/03/25 و 15:12 دقیقه ارسال شده است

خیلی خوبهشکلک

این نظر توسط فرزانه در تاریخ 1391/10/16 و 16:35 دقیقه ارسال شده است

سلام
براي پخت ماكاروني بايد اونو نيم ساعت توي اب جوش بزاريم كه در نهايت خمير ماكاروني به دست مياد،،بهتر نبود ميگفتين زمان كل براي اماده كردن غذا نيم ساعت هست
براي امثالي مثل من كه اشپزيشون خوب نيست حتي گفتن اين هم لازمه
يه لحظه به خودم شك كردم


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 594
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 2,305
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 12,369
  • بازدید ماه : 22,389
  • بازدید سال : 111,267
  • بازدید کلی : 17,185,496
  • تبلیغات