loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 6045 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (0)

آموزشی ها

طرز تهیه سوپ پیاز

۱-

پیاز

نیم کیلو

۲-

روغن

صد گرم

۳-

ارد

دو قاشق سوپخوری

۴-

پنیر گرویر رنده شده

۱۵۰ گرم

۵-

نمک و فلفل

بقدر کافی

 

 

طرز تهیه:

پیاز را نازک خلال و با روغن سرخ می کنیم تا کمی طلائی شود بعد ارد را کم کم روی پیاز می پاشیم و بهم می زنیم تا ارد نیز کمی طلائی شود انگاه چهار تا پنج لیوان ابگوشت را بتدریج روی  پیاز میریزیم و مرتب بهم می زنیم تا ارد گلوله نشود. حرارت را خیلی ملایم می کنیم تا سوپ کاملا لعاب بیندازد و کمی غلیظ شود. کمی از پنیر را کنار می گذاریم و بقیه را داخل سوپ مس ریزیم وبهم می زنیم تا پنیر حل شود. ممکن است داخل سوپخوری را یک لیوان نان تست شده چهار گوش کوچک بریزیم(برای تست کردن نانها نان سفید بریده شده را چهار گوش چهار گوش و کوچک خرد می کنیم در فر یا در تابه روی اتش کمی تست می کنیم.) سوپ را روی نان میریزیم د سه قاشق پنیر را روی ان می پاشیم و در صورتیکه بخواهیم روی سوپ قشری بسته شود ممکن است ظرف سوپخوری را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم بگذاریم و یا بلافصله سر میز ببریم.

منبع: iranvij.ir

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 401
  • آی پی دیروز : 421
  • بازدید امروز : 1,278
  • باردید دیروز : 2,789
  • گوگل امروز : 9
  • گوگل دیروز : 10
  • بازدید هفته : 6,162
  • بازدید ماه : 27,925
  • بازدید سال : 260,152
  • بازدید کلی : 16,710,605
  • تبلیغات