loading...
آموزشی ها
محمد بازدید : 3623 پنجشنبه 03 اسفند 1391 نظرات (1)

آموزشی هاطرز تهیه آش جو

مواد لازم براي 10 تا 12 نفر :

 

جو پوست گرفته

۲۵۰ گرم

سبزي آش

۱/۵ كيلو

نخود و لوبيا و عدس

به تساوي جمعاً ۷۵۰ گرم

برنج

يك استكان معادل ۱۰۰ گرم

پياز سرخ كرده

۴ تا ۵ قاشق سوپخوري

كشك ساييده ي غليظ

۴ تا ۵ ليوان ( يك ليتر )

نمك و فلفل

به مقدار كافي

زردچوبه

۱ قاشق غذاخوري

 

 

طرز تهيه :

 

مي توانيد در اين آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بريزيد . بهتر است حبوبات را از قبل خيس كنيد چون اين طوري زودتر پخته مي شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پياز سرخ كرده و زردچوبه بگذاريد نيم پز شود . حالا جوي پوست گرفته و برنج را كه بهتر است از قبل خيس كنيد ، داخل گوشت و حبوبات بريزيد و حرارت را ملايم كنيد . گهگاه آش را هم بزنيد . سبزي را با دقت تميز و خرد كرده و داخل آش بريزيد . بعد قطعات گوشت را بيرون آورده و بكوبيد و داخل آش بريزيد . اين آش بايد كاملاً غليظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روي آتش برداريد ، كشك را داخلش بريزيد ، هم بزنيد و با نعناع داغ و پياز سرخ كرده آن را تزيين كنيد .

 

 

منبع : banoo1

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط فدرال موزیک | federal music در تاریخ 1391/12/03 و 21:54 دقیقه ارسال شده است

سلام دوست عزیز
مایل به تبادل لینک با شما هستیم اگر موافقید ما را با نام فدرال موزیک | federal music و آدرس اینترنتی http://www.federalmusic.ir لینک کرده و خبر دهید تا شما را لینک کنیم
با تشکر از شما


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1131
  • کل نظرات : 496
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 528
  • آی پی امروز : 606
  • آی پی دیروز : 1710
  • بازدید امروز : 2,520
  • باردید دیروز : 10,064
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 12,584
  • بازدید ماه : 22,604
  • بازدید سال : 111,482
  • بازدید کلی : 17,185,711
  • تبلیغات